Web Analytics
Jump to content

NGD - Lagertømming hos Frank


Pledrik
 Share

Recommended Posts

Jeg hentet Fano'n hos Frank her for en stund siden, og tok en liten titt på R8en hans i samme slengen. Jeg var litt vel kjapp i kjeften, og sa at den kom han til å selge til meg (svaret var det nå legendariske "denne skal aldri selges"). Jeg burde jo vite bedre, men et par enkle sms'er senere så var gitaren min. Gikk litt fortere enn jeg hadde planlagt, men er nå i hvert fall stolt eier av en nydelig 2008 R8 VOS i Iced tea. Gitaren er i særdeles god stand, og har nesten ikke spillemerker til tross for at den er fra 2008. Har nok tilbrakt mesteparten av livet i caset.

I en litt merkelig turn of events så har jeg i tillegg klart å kjøpe enda en LP som snart er på vei inn, så det kan se ut som om denne R8en snart kommer for salg. Er ikke helt sikker ennå, men er det noen som kjenner at det nøkker litt i visa-kortet så si ifra. Nok prat, litt bilder:

2015615_LP-015.jpg

2015615_LP-006.jpg

2015615_LP-008.jpg

2015615_LP-012.jpg

2015615_LP-014.jpg

 • Like 4
Link to comment
Share on other sites

He he... Grattis med über fet øks! Jeg har funnet ut at jeg liker double cut gitarer best og selv om denne R8n satt veldig langt inne ble det til slutt ett opplagt valg og spesielt når 3 nye gitarer er på vei inn til www.franksdødsfetegitarer.com!

Håper at denne gitaren ( i tilfelle den havner ut på Finn) går til noen som vet å verdsette den:)

 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Takker:). Fikk spilt en del timer på skjønnheten i går, og må innrømme at dette er en veldig bra R8. Jeg får se når den andre kommer i hus hva jeg gjør, men det er ikke noe stort tap å beholde denne i stedet, gitt.

Og Frank, du bør nok sette av myyyye tid til å holde www.franksdødsfetegitarerpåkorttidsopphold.com oppdatert til en hver tid:). Mye gjennomtrekk der, tenker jeg. høhø.

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Jepp, la hun ut på finn - vet av erfaring at det går litt treigt med salg om dagen, så prøver meg. Skal legge ut her på GN også om litt. GN pris er 19' som er det jeg (og Frank) betalte for den.

Link to comment
Share on other sites

Kommer straks inn en Gibson SG Standard, den kan hjelpe meg litt tror jeg :)

Eirik har vel solgt sin og savner den?

Skal innrømme at jeg har litt lyst på en SG, men SG std funket ikke helt for meg. Blir enten gammel en eller (dare I say) Frank sin nye:). Da venter jeg bare på "den skal aldri selges" om 1, 2, 3...

 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Er nok ikke så mye å hente for den der dessverre. Dette er en gitar som kostet mellom 1500 og 2000 kroner ny i butikk, så hvis du får en tusenlapp på Finn så er du heldig.
  • Jeg har hatt liggende en Ibanez i noen år nå, kanskje rundt 15/16 år. Vurderer å selge denne da jeg ikke har bruk for den mer. Men! Det jeg lurer på, hvor mye kan jeg selge den for? Noen få bruksmerker, men lite. Har ikke greie på sånn så derfor jeg spørr her. Legger ved bilder!  
  • Kjøpte meg en Morgan bass og en Dean Markley amp, har lyst å lære meg litt bass spilling. Stakkars nabo nå🙂
  • Ønsker å bytte en chrome covret (2 leder braided kabel) Gibson 490T pickup i en Gibson 498T pickup. Ikke nøye om den er covret eller ei.
  • Nei,har ikke peiling,men:Legg ved flere bilder av detaljer,og bilde av baksiden også,og oppgi dimensjonen på nøkkelen til trussrod justering (tommer/millimeter?) så kanskje noen kan hjelpe deg.Et spørsmål tilslutt,hvordan vet du at det er canadian maple?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.