Web Analytics
Jump to content

Behandle ny ubrukt "eldre" gitar?


LTBR
 Share

Recommended Posts

Hei. Har nettopp kjøpt denne: http://www.finn.no/finn/torget/annonse?folderId=4917507&finnkode=59394595Den er ifølge selger(forøvrig den mest seriøse selger jeg har vært bort hittil;) ubrukt og kun tatt ut av kassen for å ta bilder av. Er det noe spesielt jeg sånn umiddelbart bør gjøre? Olje inn gripebrett osv? Blir jo selvfølgelig et sett nye strenger;) Vet ikke om det er "bra" for en gitar å ligge så lenge urørt i kassa si.

En ting til: jeg har en annen også som jeg bruker på gigger, den er satt opp med 12-58 strenger, wound G, for den rette Malcolm sounden:) Tenkte at denne skal være litt mere spillbar enn kun hard rytme. Noen anbefalinger til strengetykkelse på denne gitaren?

Edited by www.dynamite.name
 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Kanskje olje gripebrettet med litt lemonoil hvis det er ille tørt. Gå over elektronikken med evt elektrorens hvis potmetrene knittrer.. Ellers nye strenger, intonering og GO GO :P

Vet ikke skalaen på denne, men kanskje ett sett med 10-46?

Edit: Må bare si at den gitaren er skamfeit! Er stor AC/DC fan selv ^_^

Edited by CaptainSexy
Link to comment
Share on other sites

Darko har mye peiling han. Jeg har vært i kontakt med han flere ganger før og han er vel veldig aktiv når det gjelder Gretsch på utenlandsforum og. Han har et par gitarer, så den har vel ikke ligget under "farlige" omgivelser.

Om jeg husker riktig så er han vel faktisk medlem her og :)

Link to comment
Share on other sites

Han heter FJERNET her. Knakende fin type, som har masse gretsch- og televarianter. Ikke så aktiv på finn og her nå som før.

- Det er ikke påbudt å være anonym på forumet, men kanskje vi skal la folk selv få lov til å røpe hvem personen bak nicket er?

Edited by CastorFiber
Fjernet nick
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Er nok ikke så mye å hente for den der dessverre. Dette er en gitar som kostet mellom 1500 og 2000 kroner ny i butikk, så hvis du får en tusenlapp på Finn så er du heldig.
  • Jeg har hatt liggende en Ibanez i noen år nå, kanskje rundt 15/16 år. Vurderer å selge denne da jeg ikke har bruk for den mer. Men! Det jeg lurer på, hvor mye kan jeg selge den for? Noen få bruksmerker, men lite. Har ikke greie på sånn så derfor jeg spørr her. Legger ved bilder!  
  • Kjøpte meg en Morgan bass og en Dean Markley amp, har lyst å lære meg litt bass spilling. Stakkars nabo nå🙂
  • Ønsker å bytte en chrome covret (2 leder braided kabel) Gibson 490T pickup i en Gibson 498T pickup. Ikke nøye om den er covret eller ei.
  • Nei,har ikke peiling,men:Legg ved flere bilder av detaljer,og bilde av baksiden også,og oppgi dimensjonen på nøkkelen til trussrod justering (tommer/millimeter?) så kanskje noen kan hjelpe deg.Et spørsmål tilslutt,hvordan vet du at det er canadian maple?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.