Web Analytics
Jump to content

NGD: Litt av hvert


OsamaFetLaden
 Share

Recommended Posts

Momose, ja. Siden jeg pakka den ut i går, har jeg brukt mye tid på bare beundre den. Utrolig bra lagd gitar, og super lyd. Nå trenger jeg bare å PG-modde den så er den perfekt :P

Fikk et bra tilbud hos Fanoman, men den dealen jeg gjorde var like bra---dette er to fenomenale gitarer.

Link to comment
Share on other sites

Nå må dere ikke blande meg inn i denne tråden ;)

Godt Osama er happy.....men at han gjorde en like bra deal her som den han kunne fått av meg tidligere...... hmmmm, det har jeg vondt for å tro ..... HoHo :) :)

Grattis med fine gitarer forresten !

Link to comment
Share on other sites

Takk takk, du vet jo selv hvor fin den ene er ;)

Jeg kam ikke se jeg gjorde noen dårligere handel, ettersom en god 335 var én av kandidatene til hva jeg skulle erstatte R7-en med. 2nd hand Momose solidbodies koster rundt 11,5k fra japanske forhandlere, om man tar moms med i regnestykket, og frakt fra Japan kommer vel på 2k pluss?

Jeg vil gjerne vite mer om Jazzcasteren----om noen vet hvem som har lagd den, vester jeg pris på en heads up.

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Telemaster. Sjekk hva som er stempla på neck og i neckpocket så vet du i allefall hvem som har produsert delene. Den ligner på den jeg hadde bortsett fra magnlende neck PU.

Min var MJT/Allparts med lett relic. Veldig krakelert lakk.

Link to comment
Share on other sites

Jeg har fått utfyllende info fra både Fanoman og han som i sin tid bestilte delene, så jeg er hjulpen nå. Men takk likevel, djupnes.

Jeg burde selge den, av hensyn til økonomi og husfred, men har også lyst til å beholde den. Om jeg gjør dét, må jeg ha en neck pickup, men jeg tror det må bli noe anna enn en tradisjonell Tele-pickup---det ville trekke gitaren et skritt til i Tele-retning :P

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Er det noen som vet hvor man kan få tak i roasted pine emner som kan brukes til el kropp? Det eneste jeg har funnet er amerikanske sider der emne koster ca 1500,- kr men frakter er på 4000,-   Det eneste norske jeg har funnet er terrasse plank med det er for tynt og smalt. 
  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.