Web Analytics
Jump to content

Vintage maskeringstape


GunnarpåMo
 Share

Recommended Posts

Gal selger det der. Han selger vel også gamle shim'er for et par hundre dollar. Jeg har et par slike liggende som jeg gladelig selger for halve prisen :)

Og tar gjerne imot bud fra 1000 kr for en original '54 signert teipbit hehe.

Lurer på om EV får solgt noe i det hele tatt, han er jo en skurk. Og prisene hans er jo helt på tur!

Link to comment
Share on other sites

Her er det penger å hente.

Disse skal jeg ha minst 300$ for. A lot of life left in them. Tredd på med en pre-CBS-pinsett vil de gi Straten din den ekte tonen vi har alle kommet til å elske. Tenk Jimi, SRV etc. Denne vintage gummien har the L@@k.

17068452134_eb9a2bb680_b.jpg

Link to comment
Share on other sites

Galskap!

Men vedder på at det selger utrolig nok. Har man kjøpt f.eks en '56 strat og nesten alt er originalt, si unntatt et par potmeter og skruer/gummi til pickuper, kan man ved å betale en liten håndfull lapper for gamle deler gjøre gitaren "original" igjen, og det kan han masse å si for hva du kan få igjen hos den rette samleren.

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Joda, for samlere er original stand selvfølgelig det viktigste forståelig nok. Men det å ta $250 for en tapebit, tviler på at mange biter på der gitt, det blir bare for dumt.

Og det er nok andre ting som er viktigere indikasjon på ekthet for de fleste ;)

Og ikke minst, hadde aldri kjøpt en ting av EV, uansett!

Link to comment
Share on other sites

Her er det penger å hente.

Disse skal jeg ha minst 300$ for. A lot of life left in them. Tredd på med en pre-CBS-pinsett vil de gi Straten din den ekte tonen vi har alle kommet til å elske. Tenk Jimi, SRV etc. Denne vintage gummien har the L@@k.

Den planlagte pre-cbs internett butikken vi skulle starte, hva var nå navnet du foreslo igjen? :) :)

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
  • Fylle på litt før forumet slettes Siden sist har jeg lært meg å planslipe bånd, og får det ganske greit til etterhvert. Gamle gitarer tas til nye høyder samtidig som action går motsatt vei...siste prosjekt var rustfri og det ble definitivt mer jobb men håndterbart. Har satt sammen et kit (bilde) som fikk full tlc på bånd og hals, og den ble faktisk utrolig fin å spille på. Grapthech oversadel og Gotoh låsbare stemmeskruer, og jeg begynner å like denne gitaren mer enn jeg hadde tenkt. Gitt at halsen ble så bra vurderer jeg sterkt å hive ut de (ok til å være billige) originale humbuckerene, og sette inn en Seymour Duncan SPH90 Phat Cat (P90 i humbuckerformat) i halsposisjon, og en Bare Knuckle Boot Camp True Grit ved broa. Vet, mye penger og galskap på en el cheapo gitar men siden den er i ferd med å bli elsket er det kanskje ikke så dumt? Pickupene er jo også flyttbare om det skulle bli aktuelt senere.. Hva tenker folket om å kombinere en singelcoil av denne typen i neck og sånn humbucker i bridge?
  • Øvet solist, dame 64 år søker gitarist. Ulike stilarter 😊
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.