Web Analytics
Jump to content

Duger dette? Feedback wanted :)


Threechords

Recommended Posts

Legger pølsa på hoggestubben nå so please be gentle :wacko:

https://soundcloud.com/radiateheat/radiant
https://soundcloud.com/radiateheat/pog
https://soundcloud.com/radiateheat/miss-narcissus

Dette er tatt opp i øvingslokalet og var mest for å finne ut hvordan låtene skal ende opp før vi går i ett skikkelig studio.

Tar gjerne imot tilbakemelding det være seg både god og dårlig :o

Edited by Threechords
Link to comment
Share on other sites

Du skriver at dere ønsker å gå i studio (i alle fall på soundcloudsiden), med dette materialet, i nær fremtid? Jeg ville jeg jobbet gjennom låtene flere ganger, da tror jeg dere vil bli mer fornøyd med resultatet. Etter å ha lest i gjennom det jeg skriver nedenfor, så høres det litt krast ut, men er ment som konstruktiv kritikk. Jeg hører veldig mye bra i låtene! :)

Først av alt ville jeg angrepet riffingen. Harmoniriffing er veldig kult, det bygger fint opp og det låter bra, men så kommer dere til vokalpartiene og jeg synes det blir veldig strømlinje og lite dynamisk. Jeg ville prøvd å jobbe litt med riffingen, det blir spilt veldig mye det samme i begge gitarene. Tror dette kunne blitt veldig sprekt om dere jobbet videre med utfyllende gitarspill. Neste jeg ville jobbet med er vokalen. Som allerede påpekt, synes jeg han safer mye. Samtidig er tror jeg låtene hadde kledd sprekere vokalmelodier. Det kan gjerne jobbes litt med diksjon også.

Helt til sist noe som kanskje er mer min personlige smak enn noe annet. Men jeg synes låtene er veldig rett frem. Jeg liker f.eks veldig godt gitarsoloer som bryter opp låter, men her synes jeg de bare er der for å være med. Jeg synes heller ikke låtene leder noen vei, annet enn mot slutten - Litt som om dere skynter dere. Alle band og låter trenger jo ikke å være så fancy-smancy, men jeg liker det!

Til sist min kjepphest i rockemusikk: Mindre vreng!

Edited by Kossoff
 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ja du har nok rett i det at begge gitarene ofte spiller det samme på refrengene og det er noe vi jobber med. Låtene er også veldig intro - vers - refreng - vers - refreng - bridge - refreng.

Vi jobber med å bryte litt ut av det mønstret og gjøre ting litt mer uforutsigbart. Radiant er den nyeste så den er vel den vi kan finpussse litt på. De andre har vi spilt ihjel så motivasjonen for å endre så mye er vel ikke helt tilstede bestandig:)

Av disse tre vil nok Radiant være den som iallefall vil tas inn studio. Nå har vi ikke så mye tid til dette, ca 4 øvinger i mnd og ikke er vi proffe heller så det kunne nok blitt så mye bedre hadde vi øvd mer etc etc.

Takker for tilbakemelding konstruktiv og fin:)

Link to comment
Share on other sites

Det her var jo riktig bra. Slett ikke for mye vreng :) Passer godt til resten. Spesielt fin gitarlyd på første. Den siste hadde et kult driv over seg.

Link to comment
Share on other sites

Fikk litt Wishbone Ash-vibber jeg. Synes definitivt det låter tøft. Når dere skal i studio, skal dere da ha med en produsent? De er ofte flinke til å komme med ideer og innspill til arrangement.

Link to comment
Share on other sites

Det studioet vi ser på er Caliban Studio og der skal Bjarte fra Kvelertak være lydtekniker men han var også klar for å hjelpe til med arrangement etc. Men en egen produsent skal vi nok ikke ha med nei. Vi er nok ikke helt der ;) Vi er jo bare amatører som gjør dette på gøy.

Link to comment
Share on other sites

En produsent er gull verdt å jobbe med..., og verdt pengene om dere får tak i noen som tørr å ta skikkelig tak i materialet. Vi i Baardsen ble noe helt annet etter en helg med øvinger med produsent tilstede.

Tipper Kvelertak-Bjarte har gode tips å komme med om dere lar han få kontrollere litt.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.