Web Analytics
Jump to content

Orange TH 30 toppen - noen som har erfaringer med denne på godt og minst vondt?


Recommended Posts

Hoi

GAS kommer snikende og savnet etter en to kanals amp melder seg sakte men sikkert.

Friedman Pink Taco er en hinsides fet amp, den råeste jeg har hatt uten tvil! Men det er en en kanals amp og jeg savner litt muligheten til å spille krystall clean at a switch of a button.

Vurderer derfor å anskaffe meg en Orange TH 30 som til tross for å være en Kina amp får mye lovord.

Pros and cons anyone?

Link to comment
Share on other sites

Den knotten som er i stedet for EQ på vrengen er helt ubrukelig. Klarte ikke å få noe særlig godlyd i den ampen uansett hvordan jeg ratta. Bring back the Rocker 30!!!

Edited by Aphelion
Link to comment
Share on other sites

Sjekk ut Two-Rock Jet 22/33/50, en av få tokanalsamper jeg virkelig har likt. Prisen er egentlig ikke på trynet heller.

Tilbake til det jeg sa i den andre tråden din, så mener jeg bestemt at to amper er best. I tokanalsamper gjøres det stort sett alltid et kompromiss. Da jeg ikke begynt å snakke om drittet hvis clean- og drivekanalen skal dele eq (det gjør vondt).

Med to amper fikk jeg klart best resultat. Med mindre du spiller gig to ganger i uken, er det heller ikke all verden med stress. Til sist: Du trenger heller ikke en Fender Twin og et 4x12 Marshall kabinett. PT'n din spiller antakeligvis grisefett gjennom et godt 1x12 og det finnes haugevis av små, 20-watts cleancomboer.

Før du avskriver det helt, ville jeg i alle fall testet det. Det er grisefett med to amper og det låter stort sett knall! Helt til slutt vil jeg "friste" med leadlyden du får med en vrengamp, helt uten effekter og en cleanamp, med effekter som ligger under. Det er MAGISK!

Edited by Kossoff
 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Nå skal ikke jeg legge ut noe som helst om min erfaring med Morgan gitarer. Det jeg har noe erfaring med, er at hvis man skal få produsert gitarer i Kina, så er det veldig viktig med "styring fra mottakerlandet", og gjerne også kontroll av varene. Jeg har ikke noe grunnlag til å si noe om kinesiske produsenter på bred skala, men har snakket og hørt erfaring fra flere med slik erfaring, både når det gjelder instrumenter og andre varer. Produsenter av varer i østen har fra tid til annen et litt annet syn på når "man har gjort en god nok jobb", og hva som er akseptable snarveier for å oppfylle produksjon- og kvalitetsmål. Dette er det faktisk skrevet tykke bøker om. Jeg regner med at grunnen til at Morgan har en høyere pris, er at de legger mer penger i å administrere og kontrollere produksjon og vare. Dette er for all del ikke noen fasit, bare min mening.
  • Hei!  Er det noen der ute som har en formening om hva en Gibson SG Standard fra 1971 kan være verdt? Den har et reparert halsbrudd, originale bånd, stemmeskruer, vibrolaen er erstattet med en stop tailpiece, PAF mikker, og er godt brukt.  Mvh Mats
  • Er det noen som har erfaringer med Yamaha Stagepas 1K MkII som PA-system for duo 1 gitar med pedalbrett (mest akustisk med innebygd pickup) og 1-2 vokalister innenfor sjanger folk/vise/pop. Lydkvalitet? Brukervennlig? Spiller sjelden i lokaler med plass til over 300 personer. Etter det jeg kan se mangler systemet mulighet for 48V phantom power til f.eks. aktiv DI-boks. Setter pris på tilbakemeldinger.
  • Hei, er ikke så inne på dette, men vet at disse 80-talls gitarene fra Kramer skal være verdt litt, har dere noen innblikk i hva jeg kan få for denne? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.