Web Analytics
Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Er blitt tilbudt en DGT + pedaler i bytte for R7-en.

Har sett en og hørt en god del klipp med Grissom og gitaren, og er ganske imponert og interessert. Er det noen som har prøvd en? Hvor mye vil dere anslå en 2009 Goldtop er verd?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Hvor mye en 2009 R7 er verd skal jeg ikke mene for mye om uten litt research, men tror ikke DGT og R7 ligger så lang fra hverandre i pris... Nå er vel veiledende for en DGT 27000,- men de er ikke like lettsolgt til den prisen tror jeg.

VintageGitar har hatt ett par inne som begge gikk til greit redusert pris... en til meg :)

Jeg ville aldri ha byttet en god R7 mot en DGT, men nå er jeg litt Gibson merkehore da...

Rent objektivt sett så har jeg begge deler (begge Goldtopper til alt overmål) og DGT'n står ikke på vis tilbake for R7'n... rent objektivt sett så vil jeg kanskje si at DGT'n er hakket bedre. En touch mer definisjon i lyden, lettere adkomst til de lyse bånd, en tremolo som fungerer kjempebra uten å kødde med stemminga og den er lettere å henge på skuldra noen timer...

Likevel så digger jeg R7'n mest altså...

post-1644-0-98714500-1431024663_thumb.jp

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Det er DGT-en som er 2009----R7-en er 2007.

Jeg skulle gjerne beholdt R7-en, men da måtte jeg ha slanka halsen, som ville ha vært kostbart og forringet verdien av gitaren.

Takk for input :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Den DGT'en jeg har spilt litt på er en veldig bra gitar iallefall :)

Det er vel kanskje den mest populære PRS-gitaren for tiden, og virker som det er den eneste modellen som er stuerein å bruke selv for Fender og Gibson-fascistene...

Verdimessig så har de vel ligget omtrent likt, DGT bruker vel å ligge rett under 15k og R7 rett over kanskje, avhengig av årsmodell osv.

Nå har jo nye Gibson-gitarer blitt dyrere igjen, så kan jo hende at bruktprisene stiger der etter.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Mener å huske at det lå en DGT leeeenge på finn en stund tilbake, og prisen var ikke mye over 10.000. Flotte gitarer, men som nevnt tungsolgt og ikke like mye verdt som en R7.

 • Liker 1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Er sjølv veldig interesert i denne modellen, men har desverre ikkje testa den(men sett og hørt Grissom med den live). Riff.no er vell de som har den billigste nyprisen på denne gitaren http://riff.mamutweb.com/Shop/Product/PRS-DGT-David-Grissom-Tobacco-Sunburst/1022977med 20 995 kr i Norge. Std utgaven som er all mahagony er vell noko billigare, men den har eg ikkje sett nokon norske butikker ha inne.

Vanlig bruktpris for den er vell rundt 15k, mens det billigste eg har sett DGT med lønnetopp gått for er vell 12k brukt.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Testet en og ble aldri helt komfortabel med den. Den var liksom ikke fugl eller fisk. For all del en KANON gitar, men fikk aldri helt has på den.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Lignende innhold

  • Av DirkDiggler
   (Hei, helt fersk. Spilt andre instrumenter og kan noter og alt det der... Men gitar har jeg aldri helt finni ut av... MEN NÅÅÅÅ!!)
    
   Har egentlig ikke et fast budsjett å holde meg til , selv om madammen ikke er helt enig. Har googlet og "youtubet" ved alle mulige ledige stunder og tror jeg ender opp med en Ibanez s521 + en VOX amp til ca 2000(VT 20 ett eller annet). Har "aldri" spilt gitar før, men vil ha noe som duger når jeg nå er såpass bestemt på å endelig komme igang. Prøvde meg så vidt på en akustisk for maaange år siden men den ble for stor og ukomfortabel å lære å spille på + jeg hadde aldri ro i ræva til å sette meg ned å øve. Nå derimot er det tre kids inne i bildet og jeg har ikke annet enn ro igjen når de har blitt "sendt i seng". Når feriepengene tikker inn, bestiller jeg. Nå skjer det! Og jeg gleder meg som en unge.. 
    
   MEN; Vurderer også en gitar med "whammy-bar" eller hva det heter. Vil det lønne seg å starte med en gitar som har en, eller ikke? Går jo ann å investere i en ekstra gitar som faktisk har det om jeg kjenner at jeg nærmer meg Gilmour-nivå etterhvert? Eller? Finnes det noen glupe individer med gode tips? Burde jeg ikke starte med en Ibanez S-521? 
    
   Vurderte lenge PRS SE Standard, men den koster noen tusen mer og finner ingen blå på noen nettbutikker... 
    
   Samme gjelder Ibanez RG350... Ville ha en i lilla, men den finnes ikke å få tak i(ny  ).
   Ja, også en ting til. Bør man kjøpe nye strenger med en gang, eller funker de som følger med på en ny gitar i 5000,- + klassen?
   Innspill mottas med overlegen takknemlighet.
  • Av minigrill
   Heisann, jeg har som i tittelen sies, kjøpt meg ny gitar. Jeg er veldig fornøyd, men vurderer å bytte ut pickupene, da jeg har lyst til å sette i pickuper jeg allerede har liggende. Det jeg lurte på var hva jeg kunne forlangt for disse ved evt. salg? Det er PRS \m/ det er snakk om.
  • Av Wiik
   Hei!
   Jeg er på utkikk etter en ny gitar for tiden, og har sett for meg å ville kjøpe en Paul Reed Smith av god kvalitet som jeg vil bruke i mange år fremover. Jeg ser da helst ikke etter en SE, men heller en CE24, da en core ville være alt for dyrt for meg. Selv har jeg ikke spilt seriøst i så mange år, men da jeg begynner på bandlinje på folkehøgskole neste år har jeg lyst til å investere i en gitar jeg kan bruke. Jeg vil ikke kalle meg selv veldig god på gitar, men mer gjennomsnittlig. Uansett er dette en investering jeg vet jeg kommer til å bruke i lang tid.
   Problemet er bare det at jeg ikke vet om noen musikkforretninger i nærheten som tilbyr å selge CE24 gitarer, men bare SE. Jeg har sett meg litt rundt på nettet der jeg har funnet modeller som sendes fra Norge, men som er etter min mening ganske så overpriset (sånn som denne), med unntak av denne som jeg ikke er noe stor fan av finishen til. Jeg var nettopp i USA og fikk prøve ut en CE24 der prisen også var på bare $2000 (~15, 000nok), mye billigere enn her.
   Er det noen som vet om musikkforhandlere eller nettsteder der jeg kan kjøpe fra som er billigere en de jeg har funnet? Jeg har ikke spesielt lyst til å gå over 20 000kr inkludert toll. Evt. er det andre forslag til gitar jeg kan investere i? Har forelsket meg helt i PRS, men er åpen for andre forslag!
   Tusen takk
  • Av Affen
   Jada så klarte jeg å surre vekk tremolo armen til min Squier Vintage Mod. Jazzmaster. Hvilken aftermarket passer?
  • Av OsamaFetLaden
   Hvordan setter godtfolket her opp strattene sine?
   Jeg stiller mine sånn at G-strengen bendes opp til en H når blokka ligger mot kroppen. Jeg prøvde først å ha den til å bende opp til en (H?)b, etter anbefaling fra en gammel Scott Henderson-artikkel.
   Har man en nogenlunde riktig intonert gitar og plain G-streng vil man da bende opp H-strengen en helnote og den høye E-en en halvnote. Da kan man m.a.o. bende seg til artige akkorder. F.eks bende en Em (fra mørk til lys G, H, E) opp til en (H?)bm-akkord: (H?)b, C#, F). Jeg liker også å bende opp til en streit mollakkord. f.eks fra (lav til høy) E, A, D# til G, H, E.
   Så hørte jeg at Jeff Beck satte opp strattene sine til å bende G-en enda en halvnote og måtte selvsagt prøve det samme. Det gir enda en fordel---at man kan bende opp en mollters og attpåtil så vibrere denne noten både opp og ned. I en nyere Youtube-video så jeg forresten at Scott Henderson også setter opp sine vibsystemer til å bende to helnoter, nå.
   En til fordel er at med en så foroverlent bridge er det lett å bende opp med å legge handa på den---man trenger ikke å hefte fingrene med å gripe armen.
   Jeg synes dette oppsettet er kjempebra bortsett fra én liten ting: På stratter jeg hadde før i tida måtte jeg alltid bende ned for å korrigere ustemthet. På strattene jeg har dette oppsettet på, må jeg bende opp. Det er ikke alltid like praktisk. Jeg trodde det var noe med vibsystemet på min gamle Strat, en Bladerunner, som gjorde det, men det samme skjer på min nye, som har dette 2-skrus vintage-patentet.
   Begge gitarene holder stemminga ganske bra hvis jeg er flink til å smøre nut-sporene med teflongrease, men jeg skulle gjerne hatt det enda bedre. Den gamle stratten min har GraphTech-nut og den nye er i syntetisk bein. GraphTec-en har blitt dårligere med tida. Derfor leker jeg med tanken på å prøve zero fret-systemet Zero Glide
   Noen som har prøvd det? Eller andre nut-patenter som har vist seg bedre enn GraphTec?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.