Web Analytics
Jump to content

Recommended Posts

Hvor mye en 2009 R7 er verd skal jeg ikke mene for mye om uten litt research, men tror ikke DGT og R7 ligger så lang fra hverandre i pris... Nå er vel veiledende for en DGT 27000,- men de er ikke like lettsolgt til den prisen tror jeg.

VintageGitar har hatt ett par inne som begge gikk til greit redusert pris... en til meg :)

Jeg ville aldri ha byttet en god R7 mot en DGT, men nå er jeg litt Gibson merkehore da...

Rent objektivt sett så har jeg begge deler (begge Goldtopper til alt overmål) og DGT'n står ikke på vis tilbake for R7'n... rent objektivt sett så vil jeg kanskje si at DGT'n er hakket bedre. En touch mer definisjon i lyden, lettere adkomst til de lyse bånd, en tremolo som fungerer kjempebra uten å kødde med stemminga og den er lettere å henge på skuldra noen timer...

Likevel så digger jeg R7'n mest altså...

post-1644-0-98714500-1431024663_thumb.jp

Link to comment
Share on other sites

Den DGT'en jeg har spilt litt på er en veldig bra gitar iallefall :)

Det er vel kanskje den mest populære PRS-gitaren for tiden, og virker som det er den eneste modellen som er stuerein å bruke selv for Fender og Gibson-fascistene...

Verdimessig så har de vel ligget omtrent likt, DGT bruker vel å ligge rett under 15k og R7 rett over kanskje, avhengig av årsmodell osv.

Nå har jo nye Gibson-gitarer blitt dyrere igjen, så kan jo hende at bruktprisene stiger der etter.

Link to comment
Share on other sites

Er sjølv veldig interesert i denne modellen, men har desverre ikkje testa den(men sett og hørt Grissom med den live). Riff.no er vell de som har den billigste nyprisen på denne gitaren http://riff.mamutweb.com/Shop/Product/PRS-DGT-David-Grissom-Tobacco-Sunburst/1022977med 20 995 kr i Norge. Std utgaven som er all mahagony er vell noko billigare, men den har eg ikkje sett nokon norske butikker ha inne.

Vanlig bruktpris for den er vell rundt 15k, mens det billigste eg har sett DGT med lønnetopp gått for er vell 12k brukt.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Siste aktive tråder

  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.