Web Analytics
Jump to content

NGD - en gammel kjenning (Ibanez 79-modell)


WelhavenT

Recommended Posts

Jau, da ble det plutselig en ny gitar på meg etter en liten byttehandel med gitarleik. En Ibanez MC 200, 1979-modell. Fant ut at jeg er iallefall fjerde forum-eier av denne; Jonta>Tommern>gitarleik>meg.

Uansett, gitaren virker å være i orden den, har fått testet den litt hjemme. Tung som fy, men mest for nostalgiske grunner at jeg hadde lyst på en, så denne blir nok mest å beholde for moro skyld.

git_zpsoguahjim.jpg

Litt av grunnen til at jeg har hatt lyst på en Musician er pga dette bildet, som er en av de første bildene jeg har av meg selv med gitar (var meget kamerasky i tenåra, virker ikke helt happy her heller :P). Bildet er tatt i 1991, og modellen er en MC 150, tror jeg.

91_zpsayg1dpww.jpg

Her er fra katalogen:

katalog_zpsqygfvshw.jpg

 • Like 3
Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Må sies at til tross for at kjøpet var basert på nostalgi, så er jeg veldig fornøyd med gitaren. Litt brighte pups, men ruller av litt på tonekontrollen så funker det fint. Halsen minner litt om V-gitaren min.

Vet ikke om noen av de tidligere eiere har prøvd pickup'ene på høyt volum? Har lyst til å prøve den live neste gang punkrockbandet spiller konsert.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.