Web Analytics
Jump to content

Polere/ fjerne smuss fra nikkel eller krom deler


Nirvana

Recommended Posts

Finn frem aluminiumsfolie og gnikk i vei! Fungerer utmerket.

Her har jeg brukt folie på en gammel pickup. Som du ser er forskjellen enorm.

2015224_2015-02-21%2020.23.24.jpg

Edited by E5150
Link to comment
Share on other sites

Interessant!

Noe sier meg at dette kan etterlate en del striper kanskje? Jeg mener at volumknobbene og floyd rosen er såkalt "nickel-plated", så ville tro at de er såpass skjøre at de ikke tåler en omgang med aluminiumsfolie.

Link to comment
Share on other sites

Ifølge google blir det brukt på nikkel. Det nevnes både Silvo og Brasso, men jeg vet ikke hvilken som er best til ditt bruk. Jeg brukte den "blå" Duragliten på krom før i tiden....det var før navnene Silvo og Brasso. Det geniale med dette er at du ikke trenger å gnikke det blankt. Bare stryk på og tørk av når "stoffet" fra fillen stivner og blir hvitt.

Link to comment
Share on other sites

når vi var i 10-12års alderen tok vi de gamle store femøringene av kobberlegering og la de i ketchupbad i en kopp natta over, neste dag var de skinnende blanke, bare vi gnidde over de med en myk klut. Deretter gikk vi til den gamle kolonialen i gata og handlet smågodt for en femmer, de myntene var omtrent likestore, og gamlingen bak disken hadde ikke så godt syn lenger. Kansje det gamle ketchupttrikset virker på disse delene også?

Link to comment
Share on other sites

Autosol muligens?

Populært brukes på krom på MC for å få de skinnende igjen... bare husk at den kremen er egentlig en veldig fin scrub så det er ikke meningen det skal brukes til stadighet. Da polerer en seg gjennom belegget.

Merk: Jeg har ikke testet dette selv... men det kan kanskje prøves.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.