Web Analytics
Gå til innhold
  • Bli medlem

Fender Japan avviklet


blaamann

Anbefalte innlegg

Fender Japan er avviklet. Dette kan bety slutten for Fender gitarer fra Japan, men det kan også bety at Fender bytter allianser i Japan igjen. Hvis det er slutten er det synd for de av oss som likte den spesielle 'feelen' disse gitarene gav selv om de varierte litt fra produsent til produsent, og i ulike perioder IMHO.

Da må eg nok hamstre et eksemplar til tror jeg :-) Prisene vil potensielt gå opp også hvis dette viser seg å være endelig.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

http://www.fender.co.jp/ Nettsida til fender japan er endra og viser nå stort sett det samme som de europeiske og amerikanske sidene.

Dette er en lokalisert utgave av Fender (FMIC) sin side. Fender Japan sin side er borte. Den var her: http://fenderjapan.co.jp

Men dette kan tyde på at Fender (FMIC) tar over businessen i Japan selv (de har jo gradvis de siste årene ville ha mer kontroll over salg selv). Så gjenstår det å se om produksjonen har startet opp igjen, eller i det hele tatt vil starte opp igjen. Eller at nytt selskap dukker opp. Men gamle gode Fender Japan (Kanda Shokai, Yamano og FMIC) er finito for denne gang.

Edit: Men fatt mot. De har tross alt hanka inn den tidligere presidenten i Ralph Lauren Japan som ny sjef for Fender Asia, som også har stor erfaring fra salg av Louis Vuitton og Pernod (ja, det søte skvipet): http://uploads.fender.com/newsroom/15dc60dd2f7ec3b745f2bbef2d255284/gallery/Edward%20Cole.jpg

Endret av blaamann
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Håper at de kommer i gang igjen og fortsetter i lignende baner som tidligere med MANGE forskjellige finisher og litt eksentriske produkter som semihollow P-basser og jazzmastere.

Merker at det er stor interesse rundt å snappe opp de mer sjeldne finishene nå. Mye offset fans der ute som kjøper opp det som er igjen av spesielt JM. Det forsvant 5-6 JM fort fra et par av de Gakkiene jeg følger med på siste dagene.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.