Web Analytics
Jump to content

Fender Japan avviklet


blaamann
 Share

Recommended Posts

Fender Japan er avviklet. Dette kan bety slutten for Fender gitarer fra Japan, men det kan også bety at Fender bytter allianser i Japan igjen. Hvis det er slutten er det synd for de av oss som likte den spesielle 'feelen' disse gitarene gav selv om de varierte litt fra produsent til produsent, og i ulike perioder IMHO.

Da må eg nok hamstre et eksemplar til tror jeg :-) Prisene vil potensielt gå opp også hvis dette viser seg å være endelig.

Link to comment
Share on other sites

http://www.fender.co.jp/ Nettsida til fender japan er endra og viser nå stort sett det samme som de europeiske og amerikanske sidene.

Dette er en lokalisert utgave av Fender (FMIC) sin side. Fender Japan sin side er borte. Den var her: http://fenderjapan.co.jp

Men dette kan tyde på at Fender (FMIC) tar over businessen i Japan selv (de har jo gradvis de siste årene ville ha mer kontroll over salg selv). Så gjenstår det å se om produksjonen har startet opp igjen, eller i det hele tatt vil starte opp igjen. Eller at nytt selskap dukker opp. Men gamle gode Fender Japan (Kanda Shokai, Yamano og FMIC) er finito for denne gang.

Edit: Men fatt mot. De har tross alt hanka inn den tidligere presidenten i Ralph Lauren Japan som ny sjef for Fender Asia, som også har stor erfaring fra salg av Louis Vuitton og Pernod (ja, det søte skvipet): http://uploads.fender.com/newsroom/15dc60dd2f7ec3b745f2bbef2d255284/gallery/Edward%20Cole.jpg

Edited by blaamann
Link to comment
Share on other sites

Håper at de kommer i gang igjen og fortsetter i lignende baner som tidligere med MANGE forskjellige finisher og litt eksentriske produkter som semihollow P-basser og jazzmastere.

Merker at det er stor interesse rundt å snappe opp de mer sjeldne finishene nå. Mye offset fans der ute som kjøper opp det som er igjen av spesielt JM. Det forsvant 5-6 JM fort fra et par av de Gakkiene jeg følger med på siste dagene.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.