Web Analytics
Jump to content

Fender Japan avviklet


blaamann

Recommended Posts

Fender Japan er avviklet. Dette kan bety slutten for Fender gitarer fra Japan, men det kan også bety at Fender bytter allianser i Japan igjen. Hvis det er slutten er det synd for de av oss som likte den spesielle 'feelen' disse gitarene gav selv om de varierte litt fra produsent til produsent, og i ulike perioder IMHO.

Da må eg nok hamstre et eksemplar til tror jeg :-) Prisene vil potensielt gå opp også hvis dette viser seg å være endelig.

Link to comment
Share on other sites

http://www.fender.co.jp/ Nettsida til fender japan er endra og viser nå stort sett det samme som de europeiske og amerikanske sidene.

Dette er en lokalisert utgave av Fender (FMIC) sin side. Fender Japan sin side er borte. Den var her: http://fenderjapan.co.jp

Men dette kan tyde på at Fender (FMIC) tar over businessen i Japan selv (de har jo gradvis de siste årene ville ha mer kontroll over salg selv). Så gjenstår det å se om produksjonen har startet opp igjen, eller i det hele tatt vil starte opp igjen. Eller at nytt selskap dukker opp. Men gamle gode Fender Japan (Kanda Shokai, Yamano og FMIC) er finito for denne gang.

Edit: Men fatt mot. De har tross alt hanka inn den tidligere presidenten i Ralph Lauren Japan som ny sjef for Fender Asia, som også har stor erfaring fra salg av Louis Vuitton og Pernod (ja, det søte skvipet): http://uploads.fender.com/newsroom/15dc60dd2f7ec3b745f2bbef2d255284/gallery/Edward%20Cole.jpg

Edited by blaamann
Link to comment
Share on other sites

Håper at de kommer i gang igjen og fortsetter i lignende baner som tidligere med MANGE forskjellige finisher og litt eksentriske produkter som semihollow P-basser og jazzmastere.

Merker at det er stor interesse rundt å snappe opp de mer sjeldne finishene nå. Mye offset fans der ute som kjøper opp det som er igjen av spesielt JM. Det forsvant 5-6 JM fort fra et par av de Gakkiene jeg følger med på siste dagene.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Kina-gitarer har jo økt betraktelig på kvaliteten sist årene, og det skyldes nok produksjonsteknologi som er blitt mer presis og produserer høyre kvantum til billig pris. I tillegg til veldig billig arbeidskraft. Men når man nærmer seg 10k, så er det en del "trygge" alternativer der ute fra Martin, Furch, Taylor 110, Cort, Ibanez etc som jeg ville vurdert fremfor Morgan og HB. 
  • Du kommer mer enn langt nok med 15W rørforsterker og et 1x12 kabilett.  Blir det for lite, kan du selge kabinettet og kjøpe et 2x12 istedenfor - du fyller rommet noe bedre da   Jeg har ikke prøvd PRS'en men den får mye gode tilbakemeldinger, og skal være en meget allsidig amp. Må hvertfall ikke la deg lure av styrken på forsterkeren! Har en 15W røramp som lett holder tritt med min Marshall JVM på 50W volummessig, og spesielt i 25 kvm, som ikke er så veldig stort rom. Du blir nok ikke skfufet Ellers har Marshall DSL20 og ENGL Fireball 25 fått mye bra tilbakemeldinger, så du har mye å velge blant hvis du vurderer alternativer. 
  • Dette kan jeg ikke, så ønsker ikke å uttale meg på pris. Men har inntrykk av at mange er villig til å betale "ekstra" for gamle og vellbrukte Gibson-gitarer, så tror nok man bør forvente mer enn hva en nyere i god stand koster. Alltid noen som er interessert i sånt. 
  • Hei.En nyere brukt standard i god stand går for ti-tolv tusen.Så kan man begynne å trekke fra for båndslitasje,reparert halsbrudd,finish, osv.Det er heller ingen fordel at originale deler er byttet ut.Så det spørs  hvordan den er å spille på,(halsprofil,setup,lyd...) dvs. om kjøperen liker den,og er villig til å betale det du forlanger.Og som alltid i en annonse:Bilder,bilder,bilder.. (En brukt Special går for 6-7 tusen og dette er veldig gode gitarer,de er bare ikke så forseggjort som Standard med blank lakk,binding,inlays osv.) Skal kjøperen ha en SG,velger han/hun en gitar i god stand eller en som er modifisert og med reparert halsbrudd?Hmmm.... Tror ikke du får mer enn 5.000,men du kan jo prøve med 7. Lykke til 🙂
  • Hei Noen erfaringer her? Postivt? Negativt? Er kabinettet stort nok for et 25kvm øvingslokale? Spiller stort sett rock, metal og mye forskjellig mellom. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.