Web Analytics
Jump to content

Knoxwille 12 strengs telecaster ok?


Rottenikken

Recommended Posts

Hvordan er Knoxwille 12 strengs telecaster. Det er det eneste jeg finner til ca 100 euro. Tenkte å bytte pickups og elektronikk til ferdig koblet guitarfetish elektronikk. Elektronikk på GTF koster ca 23 dollar. Det står at det er gode saker. (i allefall sammenliggnet med det på en gitar til 105 euro)

Link to comment
Share on other sites

"Bought this from Gear4Music having seen this video. I thought it was really worth a try. I am sending it straight back. Apart from faults on it - in my view it pays like a brick and is not in any way a playable guitar. I respect John's views but don't agree with him. I have other budget guitars but this is something else! Sadly it's the worst guitar I have ever played." Fra Youtube... 

Link to comment
Share on other sites

Guitarfetish telebody, to humbuckere og Gotoh 12 strengsstol. Da har jeg alt for å bygge 12 trenger - unntatt halsen. Hvir får jeg hals med 12 hull eller ingen hull men plass til å borre 12 stk? Warmoth er utelukket på grunn av prisen.

to forslag men hva med kvaliteten?

http://www.ebay.com/itm/like/391079344394?item=391079344394&lgeo=1&vectorid=229466&rmvSB=true

http://www.ebay.com/itm/like/271824971767?item=271824971767&lgeo=1&vectorid=229466&rmvSB=true

Edited by Rottenikken
Link to comment
Share on other sites

Kan du spille 12 strengs gitar? Om du ikke har erfaring med en, hvordan har du tenkt å få til å bygge en?

Har sett flere omtaler av 12 strengere, hvor det ikke akkurat blir snakket fint om lavpris markedet. Jeg tror jeg ikke ville tatt sjansen, og gått for noe jeg ville visst var spillbart.

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Nå skal ikke jeg legge ut noe som helst om min erfaring med Morgan gitarer. Det jeg har noe erfaring med, er at hvis man skal få produsert gitarer i Kina, så er det veldig viktig med "styring fra mottakerlandet", og gjerne også kontroll av varene. Jeg har ikke noe grunnlag til å si noe om kinesiske produsenter på bred skala, men har snakket og hørt erfaring fra flere med slik erfaring, både når det gjelder instrumenter og andre varer. Produsenter av varer i østen har fra tid til annen et litt annet syn på når "man har gjort en god nok jobb", og hva som er akseptable snarveier for å oppfylle produksjon- og kvalitetsmål. Dette er det faktisk skrevet tykke bøker om. Jeg regner med at grunnen til at Morgan har en høyere pris, er at de legger mer penger i å administrere og kontrollere produksjon og vare. Dette er for all del ikke noen fasit, bare min mening.
  • Hei!  Er det noen der ute som har en formening om hva en Gibson SG Standard fra 1971 kan være verdt? Den har et reparert halsbrudd, originale bånd, stemmeskruer, vibrolaen er erstattet med en stop tailpiece, PAF mikker, og er godt brukt.  Mvh Mats
  • Er det noen som har erfaringer med Yamaha Stagepas 1K MkII som PA-system for duo 1 gitar med pedalbrett (mest akustisk med innebygd pickup) og 1-2 vokalister innenfor sjanger folk/vise/pop. Lydkvalitet? Brukervennlig? Spiller sjelden i lokaler med plass til over 300 personer. Etter det jeg kan se mangler systemet mulighet for 48V phantom power til f.eks. aktiv DI-boks. Setter pris på tilbakemeldinger.
  • Hei, er ikke så inne på dette, men vet at disse 80-talls gitarene fra Kramer skal være verdt litt, har dere noen innblikk i hva jeg kan få for denne? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.