Web Analytics
Jump to content

NGD - ES335 Luther Dickinson


Pledrik
 Share

Recommended Posts

Nok en impulshandling endte med NGD igår. Ble lagt ut på finn i går med ønske om bytte mot fin LP, og i et svakt øyeblikk så foreslo jeg et bytte mot R8en min. Til mitt forsvar så har jeg kommet frem til at R8en egentlig er klin lik R7en jeg har (med unntak av farge, sef) og jeg har tenkt på å bytte den ut. Long story short, vi møttes og fikk testet, og ble enige. R8en er nok et bedre instrument, men tror verdimessig så var det en fair deal. Dette er en av de 25 første Luther D's, og er da bl.a. signert (for de som bryr seg om sånt) og har nylonsadler på broen. Uansett, gitaren spiller og låter veldig fint - skal bytte strenger og senke action littegranne, så tror jeg dette blir knallbra. Og så ser den helt sykt fet ut. Spesielt kræmet binding. Litt vemodig så har jeg lagt ut gamle 335en på finn.no så hvis noen vet om noen som vil ha en killer 335 så ta kontakt:).

Forløpig bare et crap bilde - mer kommer;

201541_IMG_1150-(3).jpg

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Oops, da. Det er sunbursten - er vel en 335 men med P90 og Bigsby. Og Trøkkie, dette er dessverre ikke aprilsnarr. Kommer en litt senere med "NBD" - New Burst Day - med at jeg fant en brun koffert på loftet til farmor med en merkelig gammal LP med serienr som begynte på 9:).

Link to comment
Share on other sites

Har fått byttet strenger og justert litt. Spiller veldig bra, og P90 låter faaaaaantastisk på 335, og Bigsby funker som f. Er veldig fornøyd:). Halsen kunne gjerne vært litt tykkere for min del, men forandring fryder. Alt i alt en veldig fin øks:).

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Jeg oppbevarer mine heltregitarer (archtop og kasse) nesten uten unntak i gitarkassene. Rommet jeg oppbevarer gitarene i har «bedre» (for gitarer om ikke annet) luft enn resten av huset, men jeg har et hygrometer for å følge med på fuktighet og temperatur. Så langt har det stort sett vært innafor i rommet (35-60% fuktighet). I enkelte perioder om vinteren har jeg satt inn en bolle med vann for å tilføre fuktighet. Det funker, men jeg skal vurdere å anskaffe en liten luftfukter.
  • Brum brum. Neida, skaff deg et hygrometer (hundrelapp eller to), så følger du med utover vinteren. Ingen grunn til å fukte lufta så lenge du har inneklima innafor "normalen". Men absolutt lurt å ha forholdsregler: Jeg har en heltre granlokk Ayers stålstrenger som ikke greide seg gjennom den tørreste og kaldeste vinteren i trøndelag på lenge (10-12 år siden?) uten betydelige sprekker i lokket. Den hang på veggen i stua, og jeg hadde ikke begrep om luftfuktighet da. Den låter og spiller nydelig, så det er foreløpig kun kosmetisk, men så kosta den bare omkring 5000,-, så ikke noe stort tap. Ellers, hvorere du borhena? Innland/kyst/fjell? Har litt å si.
  • Takker!  Hvor mye legger dere i luftfuktighet og slikt for kassegitarer? Fikk med en pakke d'addario humipak, men tenkte det er lurest å vente til vinteren med å poppe den? Gitaren kommer til å ligge i kassen når den ikke er i bruk. Er første heltre kassegitar jeg eier, so bear with me
  • Takk, ingen ``blemmer`` så langt. Kroppen er av et treslag kalt silkwood, lett i vekt og lett å arbeide med, fresen  kutter som i smør. Kjøpte det av Roy Bang i RB Guitars . Teak i halsen derimot, chipper lett og her må man være forsiktig, forrige gang slo det ut en feit flis på hjørnet av headstock, da jeg kom for brått inn mot fresestålet. trodde det var kjørt der ,men den lot seg fint lime på plass, og umulig å se nå. Men jeg synes det passer bra i hals. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.