Web Analytics
Jump to content

Axe fx 2 problemer


Evil_Caprino
 Share

Recommended Posts

Jeg er ganske nybegynner med Axe Fx selv, så dette blir bare gjetting.

Har du forsøkt alle utgangene samt hodetelefonutgangen? Og ingen av de gir lyd?

På forumet leste jeg noe om at det etter en av de siste oppgraderingene var en innstilling som sto på -60dB og at den må endres. Vet ikke om dette var samme problem, men jeg kan søke litt og se hva jeg finner.

Har du forresten innstallert FW18.04?

EDIT: Det kan også hende at tidligere eier har kontrollert volum med en expressionpedal og at du enten må koble på dette, eller endre innstillene for hvordan volumet skal kontrolleres.

Har du forresten utslag på input-meterne?

Har du forsøkt alle inputene?

Edited by nikotro
Link to comment
Share on other sites

Ingen utslag på inputene. Og ingen som helst utslag på knapper og hjul. Det skjer ingenting i displayet når jeg skrur og trykker. Tenkte først det var en slags "lock"-knapp en plass men det ser ikke sånn ut. Mulig den har blitt hardhendt behandlet hos Posten, så noe har blitt ødelagt under frakt. Skal skru den opp og titte litt inni.

Link to comment
Share on other sites

Ja, men nå er det et nytt problem. Ser ut som usb er ødelagt. Får ikke kontakt med pc. Prøvd alle porter og 3,4 kabler og 2 pc'er men ingen kontakt. Savner rørampen min kjenner jeg!

Fins det noen man kan sjekke om USB funker? Noen slags test eller måling?

Edited by Evil_Caprino
Link to comment
Share on other sites

Har du prøvd å bytte rør?

Slik gammelmodig teknologi er det vel ingen som tyr til i disse dager. :ninja:

Har du kjøpt denne brukt? Det finnes de som sverger til andre type produkter som kjøper moderne duppedingser, løsner kabler på innsiden, for så å selge til en intetanende kjøper. Ren og skjær vandalisme for å sverte markedets beste gitarrelaterte produkt.

Edited by The Euphor
Link to comment
Share on other sites

Ja har prøvd. Men får en feilmelding og etterpå så står det at den er installert. Men det er den da altså ikke.

Trist. Ta kontakt med Fractal, de brukar svara ganska snabbt.

Checka vilket firmware som är installerat. Är det en av de senaste så är det i alla fall ett bevis på att USB-porten fungerade för säljaren.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.