Web Analytics
Jump to content

Hjelp med kjøp av gitar


siggnegger

Recommended Posts

Hei, ser etter gitar og fant denne her. Er ikke den en altfor god deal? Er det muligens fake eller tjuvgods? Har generelt lite erfaring med el-gitarer, men ser etter min første og fant denne her. Kan dere hjelpe meg og se om det er en god deal?

http://www.finn.no/finn/torget/annonse?finnkode=57199682&searchclickthrough=true&searchQuery=les%20paul&authrecall=showContactForm&opt_out_feedback=false

Link to comment
Share on other sites

Hallo. Dette er ikke en fake. Custom Classic modellen er en rimligere utgave av Custom modellen, men syns kanskje du skal gå for noe rimligere. Hvis dette er din første gitar så kan det hende du går fort lei eller du finner ut at dette ikke er noe for deg. Det finnes rimligere utgaver av nesten samme gitaren. Epiphone har en les paul custom modell som du får til rundt 3-4000,-

Men har du bestemt deg at det er den eneste gitaren for deg, så er det bare å kjøpe den. Knall gitar :)

Link to comment
Share on other sites

Ikke enig med captainsexy: mange velger billiggitarer fordi de er usikre på om de vil spille og synest 4000,- er dyrt nok for å prøve seg på en hobby. Men har du allerede satt vekk den barriæren, er det ikke å benekte at et dyrerer - og ikke minst bedre - instrument; vil gi deg større spillerglede og bedre sjans for å like - og dermed fortsette med - gitar.

En kan jo si det så at jo; tapet er større om en har dyr gitar og gir opp ett år senere for så å selge.

Men motsatt er tapet større om en kjøper en billiggitar, og liker å spille, for så å selge den igjen for å kjøpe en dyrere i etterkant.

Ha troen (og tålmodighet) så går det bra :)

Link to comment
Share on other sites

Dette er Classic Custom, ikke Custom. Var ikke nyprisen på disse rundt 13-14 000,-?

Så nei, dette er ikke noe sykt bra deal.

Disse gikk for ca 13500,- ny jo. Jeg hadde ikke gitt mer enn 9 for den, men tviler på at noen selger sin for det. Til trådstarter: Fender har mye gode gitarer i et lavere prissjikte, både ny og brukt. Gibson: not so much. Siden de fleste har lyst på en gitar av et kjent navn var dette det beste tipset jeg kom på i farten. :)

Link to comment
Share on other sites

Er du sikker på at du vil spille gitar; kjøp deg først som sist en ordentlig en ;)

Sjekk gjerne ut "gitarguiden" på forsiden (gitarnorge.no).

Jeg ville sett mer i "fendergaten". Opplever av en eller annen grunn at nybegynnere er mer fornøyd med dem.

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Jeg opplever at en rimelig Fender-type gitar er mer for pengene enn en Gibson-type gitar. Unntaket er eldre japanske Gibson-kopier, men det er i overkant tidlig å begynne og nerde rundt etter slikt før man i det hele tatt har begynt å spille.

Ellers er jeg enige i at om en ikke har noen økonomiske begrensninger er det like greit å kjøpe en litt dyrere gitar med en gang. Helst brukt. En brukt, rimelig, gitar er langt verre å selge enn en brukt, litt dyrere, gitar.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.