Web Analytics
Jump to content

Fender Mustang 1 (V2)


Brekki

Recommended Posts

Trenger en ny forsterker til øving i stua da min Marshall MG100DFX blir for stor.

Skal begynne å spille litt igjen etter et lengre opphold, så det er ingen krav til det dyreste av utstyr.

Noen som har erfaring med Fender Mustang V2 serien? Tenker nok det blir 20W versjonen på meg evt.

Noen som har noen bedre alternativer i prisklasse 1000 - 2000 til stuebruk?

Til slutt, noen som kunne gitt meg et estimat på hvor mye Marshall MG100DFX kan være verdt?

Pent brukt, stort sett på gutterommet.

Link to comment
Share on other sites

Mustang er fine amper det. Skal jeg komme med et forbrukertips vil jeg heller anbefale mustang ii. 12" høyttaleren låter bedre enn 8" i mustang i. 1695,-

Mener jeg solgte min mg100hdfx med 4*12 kab for ca 3000 noen år tilbake. Komboen du har? 2000 +/- ville jeg prøvd på, alt etter hvor fort du vil selge.

Edited by tronni
Link to comment
Share on other sites

Har en Mustang 1. Den låter greit og bruker den mye. Gjør jobben og det er lett å få til det meste av lyder. Bor i leilighet og kan spille på lavt volum uten at det plager naboene.

Kniper imidlertid meg selv stadig vekk i ha lyst på en Yamaha Thr. Virker veldig, veldig bra!

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

Har en Mustang I. Den er best på klassiske Fenderlyder, og jeg tipper Voxen gjør Vox best uten at jeg har testa den. :) Rolanden er mer allround, jeg liker den også. Litt mørkere i voicingen enn Mustangen, mener jeg å huske, så den er bedre på vrenglyder. Så det kommer helt an på hva du er ute etter. Skal du ha noe som er litt Marshallaktig, tror jeg Rolanden er best.

Edited by Ichi
Link to comment
Share on other sites

Synes Vox Vt forsterkerne låter veldig bra til det bruket trådstarter sikter til. Har hatt en Vt 20+ selv, og var godt fornøyd. Det skal sies at den ble byttet ut med en Mustang iii forsterker i et øyemed som ikke ble noe av... Men i valget mellom Roland, Fender og Vox så synes jeg det blir hips om happ hva man velger. De funker bra til det bruket du sikter til alle tre.

Link to comment
Share on other sites

Nå er dette noe jeg selger selv, men hva med Fender Vibro Champ XD? Det er en rørforsterker med digitale voicinger.

Moro at du skulle nevne den; det var ampen jeg kjøpte når jeg solgte mg100hdfx.

Hadde den noen år; knallbra amp. Savner den iblant til hjemmebruk.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.