Web Analytics
Jump to content

Fender partscaster med mexocodeler v/s original Fender Mexico


Rottenikken
 Share

Recommended Posts

Jeg har regnet ut hva jeg har brukt og må bruke økonomisk på min partscaster Mot å kjøpe en ny Fender Mexico. Det kommer ut på det samme selv om noen av mine deler er USA. Grunnen er at hvis man skal ha tilsvarende originalt så må man først kjøpe gitaren og så legge til Texas Specials på en Fender Mexico Stratocaster for å kunne sammenligne. Hadde jeg hatt brukte Mexico pickups i min så hadde en ny vært billigere.

En grunn til er at jeg har solgt mange av delene på marktplaats.nl (jeg har vært ærlig) og det folk er villig til å betale for et koblet Squire brett ville ALDRI jeg betalt. Dessuten skal jeg selge kroppen (ærlig) og det er 40 euro etc. Og hvis jeg sier at jeg betalte 59euro for gitaren min komplett ny med fri levering. Da blir mye selvfinansiert.

Denne tråden er bare ment prismessig, ikke hva dere syntes om kvalitet. Men jeg har testet ekte Fender og mine er føles like gode, samme med classic vibe. Og enda bedre blir det når jeg får fender kropp.

Edited by Rottenikken
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.