Web Analytics
Jump to content

Fender partscaster med mexocodeler v/s original Fender Mexico


Rottenikken

Recommended Posts

Jeg har regnet ut hva jeg har brukt og må bruke økonomisk på min partscaster Mot å kjøpe en ny Fender Mexico. Det kommer ut på det samme selv om noen av mine deler er USA. Grunnen er at hvis man skal ha tilsvarende originalt så må man først kjøpe gitaren og så legge til Texas Specials på en Fender Mexico Stratocaster for å kunne sammenligne. Hadde jeg hatt brukte Mexico pickups i min så hadde en ny vært billigere.

En grunn til er at jeg har solgt mange av delene på marktplaats.nl (jeg har vært ærlig) og det folk er villig til å betale for et koblet Squire brett ville ALDRI jeg betalt. Dessuten skal jeg selge kroppen (ærlig) og det er 40 euro etc. Og hvis jeg sier at jeg betalte 59euro for gitaren min komplett ny med fri levering. Da blir mye selvfinansiert.

Denne tråden er bare ment prismessig, ikke hva dere syntes om kvalitet. Men jeg har testet ekte Fender og mine er føles like gode, samme med classic vibe. Og enda bedre blir det når jeg får fender kropp.

Edited by Rottenikken
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Nå skal ikke jeg legge ut noe som helst om min erfaring med Morgan gitarer. Det jeg har noe erfaring med, er at hvis man skal få produsert gitarer i Kina, så er det veldig viktig med "styring fra mottakerlandet", og gjerne også kontroll av varene. Jeg har ikke noe grunnlag til å si noe om kinesiske produsenter på bred skala, men har snakket og hørt erfaring fra flere med slik erfaring, både når det gjelder instrumenter og andre varer. Produsenter av varer i østen har fra tid til annen et litt annet syn på når "man har gjort en god nok jobb", og hva som er akseptable snarveier for å oppfylle produksjon- og kvalitetsmål. Dette er det faktisk skrevet tykke bøker om. Jeg regner med at grunnen til at Morgan har en høyere pris, er at de legger mer penger i å administrere og kontrollere produksjon og vare. Dette er for all del ikke noen fasit, bare min mening.
  • Hei!  Er det noen der ute som har en formening om hva en Gibson SG Standard fra 1971 kan være verdt? Den har et reparert halsbrudd, originale bånd, stemmeskruer, vibrolaen er erstattet med en stop tailpiece, PAF mikker, og er godt brukt.  Mvh Mats
  • Er det noen som har erfaringer med Yamaha Stagepas 1K MkII som PA-system for duo 1 gitar med pedalbrett (mest akustisk med innebygd pickup) og 1-2 vokalister innenfor sjanger folk/vise/pop. Lydkvalitet? Brukervennlig? Spiller sjelden i lokaler med plass til over 300 personer. Etter det jeg kan se mangler systemet mulighet for 48V phantom power til f.eks. aktiv DI-boks. Setter pris på tilbakemeldinger.
  • Hei, er ikke så inne på dette, men vet at disse 80-talls gitarene fra Kramer skal være verdt litt, har dere noen innblikk i hva jeg kan få for denne? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.