Web Analytics
Jump to content

Fender og Klugson stemmeskruer - samme?


Rottenikken
 Share

Recommended Posts

Jeg byttet fra Wilkinson til Fender stemmeskruer nå nylig. Type vintage fra 50tallet. Jeg kjøpte Fender og det kom nytt i posten med fenderlogo på posen. Er det de gamle Klugson som satt på Fender Stratocasterne fra 50 tallet? Bare nysgjerrig.

Link to comment
Share on other sites

Både Fender og Gibson brukte Kluson stemmeskruer i gamle dager ja.

Så klugson er ikke Fender men fender brukte det originalt?

Er de Fender jeg kjøpte reproduserte i samme utseende som Klugson bare fra fender, da?

Edited by Rottenikken
Link to comment
Share on other sites

Fender lager jo de klassiske stemmeskruene som bruker på vintage modellene, men er mange som lager de typene. Du får jo låsbare stemmeskruer i vintage stil og.

Ja, jeg vet det. De Wilkinson jeg tok av hadde samme utseende, bortsett fra at de hadde Wilkinson preget bak på stemmeskruene. Grunnen til at jeg byttet var fargen. Feil farge.

Jeg kommer til å kanne gitaren min en Mexico partscaster hvis noen spør meg. Den blir nemlig 100% av Fenderdeler. (Mexico deler bortsett fra pickups) Til og med skruene til plekterbrettet skal byttes til Fender. Dere skjønner, det betyr litt og det er gøy å kunne si at man har ekte Fender partscaster når alt annet jeg har er litt her og litt der.

Og jeg kommer til å føle at det er en Fender også grunnet 100% Fender deler. Da ligger det naturlig for meg å tenke fendergitar. Men den koster meg nok 700 dollar. Men mye er porto og tax på kropp og hals, og dessuten når man tenker på en original Mexico Fender så sitter det ikke Texas Specials i den. Så 500 Euro for original Fender Mexico gitar pluss 170euro for Texas Specials så kommer vi opp i samme pris likevel som min partcaster.

Edited by Rottenikken
Link to comment
Share on other sites

Men det er jo skruinga og loddinga som er (nesten) hele greia til Rottenikken. Koste hva det koste vil.

For den bruktprisen på straten dere foreslo med tax inn til Nederland så ville jeg heller bestillt en funka ny i Nederland for samme prisen.

Edited by Rottenikken
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Er det noen som vet hvor man kan få tak i roasted pine emner som kan brukes til el kropp? Det eneste jeg har funnet er amerikanske sider der emne koster ca 1500,- kr men frakter er på 4000,-   Det eneste norske jeg har funnet er terrasse plank med det er for tynt og smalt. 
  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.