Web Analytics
Jump to content

Fender og Klugson stemmeskruer - samme?


Rottenikken

Recommended Posts

Jeg byttet fra Wilkinson til Fender stemmeskruer nå nylig. Type vintage fra 50tallet. Jeg kjøpte Fender og det kom nytt i posten med fenderlogo på posen. Er det de gamle Klugson som satt på Fender Stratocasterne fra 50 tallet? Bare nysgjerrig.

Link to comment
Share on other sites

Både Fender og Gibson brukte Kluson stemmeskruer i gamle dager ja.

Så klugson er ikke Fender men fender brukte det originalt?

Er de Fender jeg kjøpte reproduserte i samme utseende som Klugson bare fra fender, da?

Edited by Rottenikken
Link to comment
Share on other sites

Fender lager jo de klassiske stemmeskruene som bruker på vintage modellene, men er mange som lager de typene. Du får jo låsbare stemmeskruer i vintage stil og.

Ja, jeg vet det. De Wilkinson jeg tok av hadde samme utseende, bortsett fra at de hadde Wilkinson preget bak på stemmeskruene. Grunnen til at jeg byttet var fargen. Feil farge.

Jeg kommer til å kanne gitaren min en Mexico partscaster hvis noen spør meg. Den blir nemlig 100% av Fenderdeler. (Mexico deler bortsett fra pickups) Til og med skruene til plekterbrettet skal byttes til Fender. Dere skjønner, det betyr litt og det er gøy å kunne si at man har ekte Fender partscaster når alt annet jeg har er litt her og litt der.

Og jeg kommer til å føle at det er en Fender også grunnet 100% Fender deler. Da ligger det naturlig for meg å tenke fendergitar. Men den koster meg nok 700 dollar. Men mye er porto og tax på kropp og hals, og dessuten når man tenker på en original Mexico Fender så sitter det ikke Texas Specials i den. Så 500 Euro for original Fender Mexico gitar pluss 170euro for Texas Specials så kommer vi opp i samme pris likevel som min partcaster.

Edited by Rottenikken
Link to comment
Share on other sites

Men det er jo skruinga og loddinga som er (nesten) hele greia til Rottenikken. Koste hva det koste vil.

For den bruktprisen på straten dere foreslo med tax inn til Nederland så ville jeg heller bestillt en funka ny i Nederland for samme prisen.

Edited by Rottenikken
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.