Web Analytics
Jump to content

tilbakemelding på miks


Straymond

Recommended Posts

Så flink du er!

Så til slaktet, da jeg regner med du ønsker innspill på forbedringer? La meg først innrømme at dette er godt ut på "hardhetsskalaen" av det jeg pleier å høre på mest, og det er mulig jeg er litt sliten i ørene i dag.

Fin gitarlyd. Sammenlignet med gitaren synes jeg trommene blir slappe, og har lite diskant i forhold til gitarlyden, som er litt stikkende i sammenligning. Det medfører at det blir litt lite "helhet" i lydbildet, kanskje.

Her opplever jeg at det er masse diskant i gitarene som er pannet ut, og så er det ikke noe diskant felles i midten.

Videre er det for lite bass, for lav og litt for dårlig definert, men nå er vi inne på smådetaljer. Ikke det at jeg er noen ekspert, men min ringe erfaring er at det kan være en fordel å mikse slik at enkeltspor høres litt spinkle ut, og jobbe litt med eq slik at hvert instrument får "sin plass" i frekvensområdet. Det er ofte ikke så mye som skal til, og en reduksjon av eq er ofte minst like effektivt som en økning. Enkelt i teorien, mye vanskeligere i praksis.

Ikke ment som noen fasit, men du har jo absolutt fortjent en tilbakemelding.

Til slutt, vokalen er litt lav, kanskje?

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.