Web Analytics
Jump to content

Liste over norske instrumentbutikker på nett


Alegria

Recommended Posts

Hei!

Jeg trenger en oversikt over alle norske instrumentbutikker på nett. Jeg leter etter noe ganske spesifikt som er vanskelig å søke etter. Kan noen hjelpe meg med å fylle ut en slik liste?

Det jeg leter etter er en Gig bag, en billig en, for banjoer uten resonator.

Link to comment
Share on other sites

http://www.evenstadmusikk.no

http://www.sound1.no

Disse, sammen med 4sound og Gitarhuset, er vel de jeg har inntrykk av at kanskje har det største utvalget i nettbutikken sin, selv om de fleste kan få tak i det meste. Vurdert å bare sende en mail til en av de store og høre om det er noe de kan få tak i om ikke du finner det i nettbutikken?

Link to comment
Share on other sites

Sist jeg (eller, en kompis, vi var 4 stykker som bestilte sammen) bestilte fra Thomann så ble det sendt med det tyske postvesenet, og da videre med Bring når det kom til Norge og fortollingsgebyr ble lagt på.

Dessuten tar vel også DHL et gebyr for å ta seg av fortollinga for deg?

Link to comment
Share on other sites

Mulig jeg har misforstått da. Uansett, gebyr eller ikke, eller hvemnåenn som fraktet pakka i Tyskland så var det Bring som kom med pakka i Norge, og ikke DHL-bilen :)

Dagens gladsak: Ikke fortollingsgebyr fra Thomann! Da går det jo an å bestille derfra alene også, for frakta er jo ikke mer enn 30kr mer enn det koster fra Gitarhuset!

Link to comment
Share on other sites

Nå har vel trådstarter fått minst tre gode svar på spørsmålet sitt om banjobag (Thomann, Prisjakt og mail til en av de store), men i forhold til "de store", burde vel Backstage og Myhrbraaten også nevnes. Backstage skaffer i hvert fall det meste, og jeg vet at prisen da blir i den nedre delen av skalaen av butikker i Norge.

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...

Takker for svar! Jeg kontaktet alle butikkene + noen til og fikk mange forskjellige svar tilbake.

Slutten på visa ble at jeg fant en en forhandler (davoy.noI) som kan bestille en koffert som er perfekt for meg :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.