Web Analytics
Jump to content

Vill du dra på Europaturne?


TUFFTUFFTUFF
 Share

Recommended Posts

Hej, nu är det så här att jag ska bli pappa igen och har inte möjlighet att dra på Europaturne med bandet nu i juni så jag letar helt enkelt efter en tillfällig ersättare för mig själv :) .

Vi i Riots spelar punkrock (hemsida). Gitarspelmässigt så ska det inte vara något problem, jag klarar det (nästan) så då klarar du det också. Jag är ärligt talat ingen duktig gitarist. Det är så klart ett plus om du tycker om musiken.

Vi dricker, om du gör det eller inte är upp till dig, men håller oss borta från dop och det må du också göra om du ska spela med oss (folk får så klart göra som de vill men vi orkar inte den grejen internt i bandet. Been there, done that.). Lyxiga hotelrum blir det inte, men nånstans att sova (billigt hotell, spelstället, arrangörens golv, vanen eller liknande). Några timmars körning per dag bör du räkna med. Ett gig tar kanske 30 minuter. Din ålder är ganska oviktig för oss men vi är mellan 30 och 47 så om du är 16 så blir det kanske litt rart. En sån här resa blir inte mer morsom än man gör den till så det är så klart positivt om du är social och har humor mm. Vi har det oftast jikligt hyggligt tillsammans.

Alla datum och gigs är inte klara ännu men det rör sig om ca 17-27/6. Tyskland Tjekkia, Nederland, Frankrike och där i krokarna. Jag hoppas att jag kan flyga ner och ta några gigs så om du inte kan alla datum så kan vi kanske få det till ändå.

Om du tänker ”hm, undrar hur mycket jag kan tjäna på det här?” så är du inte rätt person. Om du tänker ”fan vad kul, musik, gitar, öl, turnevan, nya vänner, historier til barnbarna, kontakter, erfaring mm”, då kan vi börja snacka. Pengamässigt så går det i back, sån är det bara men jag kan garantera att det är värt det och jag kommer att vara brutalt avundsjuk på den som drar i stället för mig :) .

 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Hej, bra fråga :) . Det är inte helt bestämt ännu men det lutar mot att vi flyger ner och leier backline där. Men utstyr ordnar sig så det ska inte vara avgörande. Körkort är inte heller ett måste, det kan till och med bli så att vi leier chaufför också, oh sweet luxury.

Nån speciell grund till att du inte är rätt man till jobben, Euphor:)?

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Alltså folkens, jag sa "ÄR DET NÅGON SOM HAR LUST TILL ATT DRA PÅ EUROPATURNE?"

Jag har full förståelse för att inte alla har möjlighet till att dra, jag har full förståelse för att inte alla liker musiken och jag har full förståelse för att inte alla har lust.. men att INGEN svarar "hey, man, bring it on", har jag litt svårt för att förstå. Vi överlever, vi har några options, men seriöst, är det ingen som vill? Kanske det är så att alla här är dopeheads och att det är där problemet ligger, eller? Fan säg att du är drogfri, skjut på toaletten så tar vi problemet när det dyker upp :) .

Link to comment
Share on other sites

Du ANER ikke hvor lyst jeg har til å melde meg, Tuff, men jeg hadde desverre ikke mulighet, selv om jeg skulle vært så heldig at dere skulle villet ha meg med, grunnet jobb. Om det ikke hadde vært for det, så skulle jeg jaggu ha gjort mye rart for at valget skulle falt på meg. ;)

Håper dere finner noen som passer godt.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.