Web Analytics
Jump to content

Fender strat. problemer


pretty_zeeko

Recommended Posts

Hei, jeg har en Fender standard stratocaster MIM. Problemet er når jeg skifter strenger og setter på nye (samme tykkelse) så fyker bridgen/tremolo altfor høyt opp... Jeg er så lei dette. Jeg må skru inn den som holder fjæra hver gang og det er ikke alltid det hjelper heller... Nå får jeg ikke stemt A strengen fordi stemmeskrua blir altfor hard å skru.... Kan noen hjelpe meg?

Link to comment
Share on other sites

Det er den forfedlige lukta dere har i Moss som gjør det :P

Hvis du har skrudd brua helt i bunn så er det veldig merkelig at den flytter på seg.

Haha, det lukter ikke nå lengre. Jeg har ikke skrudd brua i bunn. Jeg liker å ha bridgen ikke så langt opp fra kroppen da jeg ikke bruker temolo-arm så mye. Jeg har ikke tenkt til å blokkere den heller. Jeg må hver gang skru den lengre og lengre inn etter hver gang jeg skifter strenger. Samme dim og merke! Den løfter seg altfor høyt for min smak....

Link to comment
Share on other sites

Det skal ikke være noe problem med tremolo ved strengeskift, selv om du tar av alle. Det verste som kan skje, er at brua synker litt ettersom du setter på strengene. De problemene du beskriver tyder på at du gjør ett eller annet feil. Bruker du tuner når du stemmer opp?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Nå skal ikke jeg legge ut noe som helst om min erfaring med Morgan gitarer. Det jeg har noe erfaring med, er at hvis man skal få produsert gitarer i Kina, så er det veldig viktig med "styring fra mottakerlandet", og gjerne også kontroll av varene. Jeg har ikke noe grunnlag til å si noe om kinesiske produsenter på bred skala, men har snakket og hørt erfaring fra flere med slik erfaring, både når det gjelder instrumenter og andre varer. Produsenter av varer i østen har fra tid til annen et litt annet syn på når "man har gjort en god nok jobb", og hva som er akseptable snarveier for å oppfylle produksjon- og kvalitetsmål. Dette er det faktisk skrevet tykke bøker om. Jeg regner med at grunnen til at Morgan har en høyere pris, er at de legger mer penger i å administrere og kontrollere produksjon og vare. Dette er for all del ikke noen fasit, bare min mening.
  • Hei!  Er det noen der ute som har en formening om hva en Gibson SG Standard fra 1971 kan være verdt? Den har et reparert halsbrudd, originale bånd, stemmeskruer, vibrolaen er erstattet med en stop tailpiece, PAF mikker, og er godt brukt.  Mvh Mats
  • Er det noen som har erfaringer med Yamaha Stagepas 1K MkII som PA-system for duo 1 gitar med pedalbrett (mest akustisk med innebygd pickup) og 1-2 vokalister innenfor sjanger folk/vise/pop. Lydkvalitet? Brukervennlig? Spiller sjelden i lokaler med plass til over 300 personer. Etter det jeg kan se mangler systemet mulighet for 48V phantom power til f.eks. aktiv DI-boks. Setter pris på tilbakemeldinger.
  • Hei, er ikke så inne på dette, men vet at disse 80-talls gitarene fra Kramer skal være verdt litt, har dere noen innblikk i hva jeg kan få for denne? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.