Web Analytics
Jump to content

Heerby Les Paul hardware


Duckling

Recommended Posts

Hei.

Har en Heerby Les Paul (japaner fra slutten av 70-tallet) som er litt for glorete for min smak, så tenkte bytte ut all gullhardware med svart, samt bytte til åpne pickups for å få en noe røffere look. (Selv om det er begrenset hvor røff den kan bli med brun møbel-topp og klatreplante oppover hele gripebrettet).

Det jeg lurer på er da om det er noen god måte å finne ut om jeg skal ha amerikansk eller asiatisk hardware? Er det rimelig å gå ut fra at jeg skal ha asiatisk siden den er japansk, eller at de sannsynligvis brukte det de prøvde å kopiere? Evt en guide på nett med oversikt over asiatiske/amerikanske mål så jeg kan måle min og se hvordan det ligger an?

Har hittil aldri byttet annet enn elektronikk på gitarer, så er ganske blank på dette :)

Link to comment
Share on other sites

I see. Forsåvidt fornuftig.

Er det stor nok forskjell på ting at jeg får målt nøyaktig nok med en linjal/målebånd, eller er det snakk om få mm som skiller delene så jeg må ha skyvelære for å få målt nøyaktig nok?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.