Web Analytics
Jump to content

Dårlig kontakt i jackinput på gitar


Recommended Posts

På den ene gitaren min faller lyden inn og ut,hvis jeg kommer borti kabelen nær input. Har skrudd opp for å se,men vet ikke hva jeg skal se etter:) innbiller meg at det er noe lettvint,som f.eks. å bende litt på noe? Eller er det helt søkt?

Edited by El_Aba
Link to comment
Share on other sites

Prøv å trykke fjøra inn mot midten slik at den står bedre i spenn. En annen ting som kan gjøre dette er at den tar borti jording, sjekk at den ikke er borti koblingspunkter, bare ledninger eller shielding. Det siste kan som regel løses ved å løsne festeskruen litt og dreie på den.

Link to comment
Share on other sites

Har samme problemet, har prøvd disse triksene uten hell. Det som skjer er at når jeg skrur i de to stjerneskruene på plata (strat plugg) og de nærmer seg bunn så blir jack kabelen presset litt ut og det begynner å skurre :-O

Link to comment
Share on other sites

Har samme problemet, har prøvd disse triksene uten hell. Det som skjer er at når jeg skrur i de to stjerneskruene på plata (strat plugg) og de nærmer seg bunn så blir jack kabelen presset litt ut og det begynner å skurre :-O

Snu jack i gitar 180 grader... fjæra skal være inn/ned i hullet der det er hulrom og plass. Står fjæra opp vil den kunne kræsje mot kanten.

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...

Da tror jeg du må gå dypere til verks. Nå er ikke jeg noen guru, men et slikt problem er det verste jeg vet. Det kan være nesten hva som helst, og løsningen kan henge og dingle helt opplagt under nesen din uten at man ser det.
Da er det kun den gamle og kjedelige metoden som virker. Start i den ene enden av kjeden, bytt ut/lodd på nytt, gjerne trinn for trinn, til problemet er løst.

Uten at det er ment som en løsning i dette tilfellet, har jeg opplevd mer enn en gang at en lodding som ser helt grei ut, er et brudd. Plasten på ledningen sitter fast, så godt fast i loddetinnet at den tåler et "røsk", men lederen inni er ikke god. Slike feil er ikke lette å finne, og gitareieren er som regel ikke enig i at det tok lang tid å fikse..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Vanskelig å si eksakt slik markedet er nå. Dette er en ganske ok gitar laget i Canada av en anerkjent produsent, men siden det ikke er et navn som folk kjenner godt nok til går de ofte for mye mindre enn de kan være verd. Om den er satt opp ok, og lyden er god tror jeg Audun er ca der det ligger. Om kjøper må bytte strenger, justere action og hals og generelt sette den i stand igjen tror jeg fort du får maks 1500,- dessverre. 
  • Tja... 2000 - 2500,- kanskje?
  • Hei, Har ikke noe kjennskap til gitarer, men kan noen hjelpe meg med å si noe om hva jeg kan selge denne gitaren for? Mvh Stian
  • Funker bra. Ingen problem med den. Gratis en bag. Ring : 98473994 Pris 2000kr Yamaha Dreadnought Cutaway elektroakustiske gitar. Solid Gran topp. Nato ryggen og sidene. Yamaha Piezo Pickup med 3 Band EQ FGX720SC er den elektroakustiske versjonen av FG720S, og kombinerer klassiske FG-stil med moderne elektronikk for en utmerket kombinasjon av tradisjonelle utseende og opp til minutt ytelsen. FGX720SC har en dreadnought stil kropp med en solid Sitka gran topp og Nato rygg og sider som gir det en velbalansert tone med en sterk mellomnivå. Selve cutaway tilbyr enkel tilgang til høyere frets på gitar mens FGX720SC er også utstyrt med en piezo pickup og Yamaha Custom forforsterker for en nøyaktig, kontrollerbar akustiske lyden Pickup System Kontrollerer for den under broen er montert piezo pickup montert på instrumentets side for optimal tilgang. Batterirommet er også plassert på siden av nakken, å gi enkelt bytte. Preamp systemet Enveis system inkluderer en 3-fret equalizer med justerbar mellomtone frekvens kontroll og master volum.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.