Web Analytics
Jump to content

Metal-bassist i Oslo?


OJTheViking
 Share

Recommended Posts

Liker du groove, thrash og doom med et hint av prog og death? Og eventuelt, kan du å synge på et røft, Phil Anselmo-aktig vis? Sjekk i så fall ut dette her: Jeg har skrevet en litt mer presis og kortfattet utgave av en annonse jeg allerede har lagt ut:

ERFAREN TROMMESLAGER SØKER MUSIKERE TIL NYTT METAL-PROSJEKT

Jeg har spilt trommer siden en alder av 7, og er tidligere grunnlegger/hovedkomponist i Strongwater (se link under). Vi ga ut en skive, "Black River", som fikk gode anmeldelser i to norske og et dansk blad, og som nå ellers er å finne på iTunes, Spotify og WiMP. Bandet ble lagt på hylla for noen år tilbake, så nå er det på tide å få et nytt band på bena.

Jeg ser etter to gitarister, en bassist, og vokalist som er komfortable med en stilmessig kombo av groove (á la Pantera, Lamb of God), doom/sludge/sørstatsmetall (á la Black Sabbath, Down), noe litt progressivt (Dream Theater, Gojira), og thrash (Slayer, Exodus, Overkill). Litt twin guitar action er lovlig, men som originalannonsen sa, skal det ikke nødvendigvis utarte seg til Iron Maiden.

Jeg har utarbeidet en del riff, låter og tekster fra før, men de medlemmene jeg søker må (i tillegg til å være komfortabel med innspill fra en trommis, haha) være kreative nok til å komme meg egne ideer og innspill; jeg er grunnlegger/initiativtaker, men prøver på ingen måte å være full-on diktator.

Om dette høres interessant ut, kan dere alternativt lese den mer omfattende versjonen av annonsen her:
http://forum.gitarnorge.no/topic/55484-erfaren-musiker-starter-nytt-bandtrenger-folk/

For å allerede få en viss musikalsk pekepinn, kan dere høre noen av låtene jeg laget i Strongwater her:
https://www.youtube.com/playlist?list=PLp6j5STwayx6VE_3_H8aRNzQ7aB8wXNvH

Det skal dog nevnes at Strongwater sin sound bare vil være et røft utgangspunkt; det nye prosjektet blir enda mer heavy, og inkluderer som sagt mer thrash- og prog-elementer.

Ta kontakt da, vøtt! Finn meg på Facebook: https://www.facebook.com/ojeidem

Alternativt kan du sende meg en PM her, eller e-mail meg på ojtheviking@gmail.com

Edited by OJTheViking
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Bruker du en sånn fret bibb tang på enden av båndet for å klippe av tangen eller har du egen patent? Det ser så bra ut dette, flott treverk🙂
  • ok. lykke til videre med prosjektet.
  • Tusen takk! Gripbrettet er slipt til 9,5 " radius... eller det var ihvertfall meningen.  Bruker en sånn slipekloss med radius, har bare 9.5 . Merker at det alltid blir slipt mest på midten, og slig at det blir buet, og prøver å rette dette ved å slipe mer på endene.  Hadde vært mye bedre med en lang klosse. ser vel flatt ut på bildet bare. Binding er surnet bjørk, som jeg også brukte på den forrige halsen. Har hørt om stabilisert tre, men aldri prøvd det nei. 
  • flott arbeid. gripebrettet ser nesten helt flatt ut for meg. er det bare bildene, eller er det flatt? helt enig. lønn er nydelig som binding. tipper bjørk også hadde vært flott. så forresten på en knivside her om dagen at det finnes noe som heter "stabilisert tre". skal visstnok være treverk som er mettet med en slags epoxysubstans. vet dere om slikt blir brukt på fingerbrett?
  • Deilig når det nærmer seg med slipingen. Tidskonsum.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.