Web Analytics
Jump to content

Metal-bassist i Oslo?


OJTheViking
 Share

Recommended Posts

Liker du groove, thrash og doom med et hint av prog og death? Og eventuelt, kan du å synge på et røft, Phil Anselmo-aktig vis? Sjekk i så fall ut dette her: Jeg har skrevet en litt mer presis og kortfattet utgave av en annonse jeg allerede har lagt ut:

ERFAREN TROMMESLAGER SØKER MUSIKERE TIL NYTT METAL-PROSJEKT

Jeg har spilt trommer siden en alder av 7, og er tidligere grunnlegger/hovedkomponist i Strongwater (se link under). Vi ga ut en skive, "Black River", som fikk gode anmeldelser i to norske og et dansk blad, og som nå ellers er å finne på iTunes, Spotify og WiMP. Bandet ble lagt på hylla for noen år tilbake, så nå er det på tide å få et nytt band på bena.

Jeg ser etter to gitarister, en bassist, og vokalist som er komfortable med en stilmessig kombo av groove (á la Pantera, Lamb of God), doom/sludge/sørstatsmetall (á la Black Sabbath, Down), noe litt progressivt (Dream Theater, Gojira), og thrash (Slayer, Exodus, Overkill). Litt twin guitar action er lovlig, men som originalannonsen sa, skal det ikke nødvendigvis utarte seg til Iron Maiden.

Jeg har utarbeidet en del riff, låter og tekster fra før, men de medlemmene jeg søker må (i tillegg til å være komfortabel med innspill fra en trommis, haha) være kreative nok til å komme meg egne ideer og innspill; jeg er grunnlegger/initiativtaker, men prøver på ingen måte å være full-on diktator.

Om dette høres interessant ut, kan dere alternativt lese den mer omfattende versjonen av annonsen her:
http://forum.gitarnorge.no/topic/55484-erfaren-musiker-starter-nytt-bandtrenger-folk/

For å allerede få en viss musikalsk pekepinn, kan dere høre noen av låtene jeg laget i Strongwater her:
https://www.youtube.com/playlist?list=PLp6j5STwayx6VE_3_H8aRNzQ7aB8wXNvH

Det skal dog nevnes at Strongwater sin sound bare vil være et røft utgangspunkt; det nye prosjektet blir enda mer heavy, og inkluderer som sagt mer thrash- og prog-elementer.

Ta kontakt da, vøtt! Finn meg på Facebook: https://www.facebook.com/ojeidem

Alternativt kan du sende meg en PM her, eller e-mail meg på ojtheviking@gmail.com

Edited by OJTheViking
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
  • Hvordan drives potmeteret? Kan jo være noe mekanisk der som har hoppet av.  Alt er jo fiksbart. Spørsmålet er hva du ev. kan gjøre selv. Må du ta den til en proff, skal det jo ikke mye til før det koster mer å reparere enn å kjøpe nytt, men jeg vil si at det i høyeste grad er smart å sjekke.
  • Lurt å oppgi hvor i landet du befinner deg 😊 og eventuelt tiltenkt sjanger. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.