Web Analytics
Jump to content

Metal-bassist i Oslo?


OJTheViking

Recommended Posts

Liker du groove, thrash og doom med et hint av prog og death? Og eventuelt, kan du å synge på et røft, Phil Anselmo-aktig vis? Sjekk i så fall ut dette her: Jeg har skrevet en litt mer presis og kortfattet utgave av en annonse jeg allerede har lagt ut:

ERFAREN TROMMESLAGER SØKER MUSIKERE TIL NYTT METAL-PROSJEKT

Jeg har spilt trommer siden en alder av 7, og er tidligere grunnlegger/hovedkomponist i Strongwater (se link under). Vi ga ut en skive, "Black River", som fikk gode anmeldelser i to norske og et dansk blad, og som nå ellers er å finne på iTunes, Spotify og WiMP. Bandet ble lagt på hylla for noen år tilbake, så nå er det på tide å få et nytt band på bena.

Jeg ser etter to gitarister, en bassist, og vokalist som er komfortable med en stilmessig kombo av groove (á la Pantera, Lamb of God), doom/sludge/sørstatsmetall (á la Black Sabbath, Down), noe litt progressivt (Dream Theater, Gojira), og thrash (Slayer, Exodus, Overkill). Litt twin guitar action er lovlig, men som originalannonsen sa, skal det ikke nødvendigvis utarte seg til Iron Maiden.

Jeg har utarbeidet en del riff, låter og tekster fra før, men de medlemmene jeg søker må (i tillegg til å være komfortabel med innspill fra en trommis, haha) være kreative nok til å komme meg egne ideer og innspill; jeg er grunnlegger/initiativtaker, men prøver på ingen måte å være full-on diktator.

Om dette høres interessant ut, kan dere alternativt lese den mer omfattende versjonen av annonsen her:
http://forum.gitarnorge.no/topic/55484-erfaren-musiker-starter-nytt-bandtrenger-folk/

For å allerede få en viss musikalsk pekepinn, kan dere høre noen av låtene jeg laget i Strongwater her:
https://www.youtube.com/playlist?list=PLp6j5STwayx6VE_3_H8aRNzQ7aB8wXNvH

Det skal dog nevnes at Strongwater sin sound bare vil være et røft utgangspunkt; det nye prosjektet blir enda mer heavy, og inkluderer som sagt mer thrash- og prog-elementer.

Ta kontakt da, vøtt! Finn meg på Facebook: https://www.facebook.com/ojeidem

Alternativt kan du sende meg en PM her, eller e-mail meg på ojtheviking@gmail.com

Edited by OJTheViking
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Velkommen! Bare å fyre løs med spørsmål  
  • Hei,  noen som vet hva denne gitaren er verdt?
  • Hei,  noen som har greie på hva en slik gitar er verdt?
  • Nybegynner her. Arva akkustisk, Ibanez hel-tre fra familie noen genrasjoner tilbake og klimprer, med andre ord nybegynner. Jeg bruker youtube og lærer meg låter jeg liker og det dukker opp spørsmål underveis som jeg ikke vet hvor jeg skal sende. Dermed endte jeg her. Kanskje finner jeg svar eller kanskje kan jeg da spørre og bli klokere=) Målet må bli å oppgradere til elgitar etterhvert da mange av mine favoritt-band har så sjuke gitarsoloer som jeg har sjukt lyst å spille selv! litt hårete mål, men det må til. Gleder meg å bli en del av dette og forhåpentligvis lære av det som står allerde eller fyre av noen merkelige nybegynnerspørsmål som andre i tillegg til meg kan lære av
  • PS, forumet ble egentlig nedlagt for 2 år siden. Av en eller annen merkelig grunn lever det fortsatt, men det er grunnen til at det er ekstremt lav respons her. Utrolig nok havner jeg tilbake her, hver gang jeg googler reviews eller gitarutstyr på norsk. Viser hvor mye historie og kunnskap som ligger lagret her. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.