Web Analytics
Jump to content

Bass DI/preamp til live-bruk


sekova
 Share

Recommended Posts

Heisann! Jeg spiller litt bass for tida i en live-setting der det er DI som gjelder. Trenger tips på en liten boks som simulerer rør-amp på en ålreit måte, og som har greie eq-muligheter. Har sett litt på Sansamp para driver DI, men lurer på hvordan den låter som DI rett i mixern. Har også sett litt på Darkglass B7K, men veit ikke om denne kan spille clean på en overbevisende måte. Spiller på en 80-japan Fresher p-bass.

Kom gjerne med tips på andre bokser, eller meninger om disse. Jeg liker fyldig rund lyd på bassen min.

Link to comment
Share on other sites

Har for øvrig fått tilbud om å kjøpe en Eden WTDI for 800kr. Jeg får ikke testa den, og så et klipp på youtube der den kanskje låt litt kjedelig, men det er jo dumt å dømme bare på et lite klipp i dårlig lydkvalitet :) Har denne noen form for amp/kab simulering sånn som Sansamp'en?

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Darkglass B7K er en utrolig fet pedal, kan gjøre det meste fra clean til hissig vreng.

Selv anbefaler jeg en Verellen Meatsmoke pre-amp, er som en Ampeg SVT - med også muligheter for idiotisk mye vreng (to kanaler)

Fungerer som en pre-amp til en power-amp, som en effekt-pedal forran amp, eller som en pre-amp / DI enhet alene

Link to comment
Share on other sites

Har for øvrig fått tilbud om å kjøpe en Eden WTDI for 800kr. Jeg får ikke testa den, og så et klipp på youtube der den kanskje låt litt kjedelig, men det er jo dumt å dømme bare på et lite klipp i dårlig lydkvalitet :) Har denne noen form for amp/kab simulering sånn som Sansamp'en?

Eden WDTI til 800 er en OK pris, men ikke fantastisk. Riff har den jo til 945 helt ny.

Jeg har hørt masse godord om denne, og er usikker på hva du er ute etter når du sier den er kjedelig. Det kommer kanskje an på musikksjanger og forventninger.

Denne anmeldelsen er veldig positiv og har noen interessante betraktninger om innstillinger og også noen enkle A-B lydklipp:

http://bassmusicianmagazine.com/2011/12/eden-wtdi-gear-review-by-eric-parsons/

Link to comment
Share on other sites

Har du en sånn til salgs tilfeldigvis?

Har dessverre ikke!

Kun prøvd den live og i studio - Har vurdert å kjøpe en selv, men prisen er jo ganske hissig (hvertfall i norske butikker og utenlands nå som kursen har steget).

Skal jeg først bruke en del penger på en pre-amp/DI så går jeg for noe som har pre-amp rør, som Verellen Meatsmoke, eller noe custom fra Matamp type.

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Ingen grunn til å kjøpte HB. Kjøp heller originalen til bedre pris! (for de som tror at HB er bedre enn originalene) https://www.strawyellow.shop/collections/guitar?fbclid=IwAR1GUiTSgd0JOzFmL7DCy1-LgFsAAkGPmm5Cc7V1yJQR8F6xu4tjnuR7wqA  
  • Jeg har to. Du trenger ikke å sjekke kvaliteten. De er ca. akkurat der hvor andre billigproduksjon fra østen ligger. Kjøper du de litt dyrere variantene så øker kvaliteten ganske mye, men det finnes også tilsvarende kvalitet med andre logoer.  
  • Kan være en del bestiller seg en HB for å sjekke kvaliteten bare, men kanskje glemmer at alle instrumenter trenger et ordentlig setup før de virkelig blir spillbare…, og det er ikke så fristende å legge 1500,- på bordet for en ny nut og setup på en gitar en ikke får mer enn 2000+ for…
  • lada er jo ganske kult, da. men har dere lagt merke til hovr mange harley benton det blir solgt på finn for tiden? mye, i forhold til sannsynlig markedsandel, vil jeg si. hva skjedde? VAR de ikkke "nesten identisk kvalitet som fender, gibson" likevel? tvilsomt at jeg vil bytte ut min strat mot en HB, vil  jeg påstå. mange som går på slike sosiale media, bullshit hypes. men når det kommer til stykke, er det en grunn til at de er priset så lavt. men hey, mye tilgjengelige instrumenter betyr lavere pris, så flere begynner å spille (eller ihvertfall har råd til å begynne) gitar. win-win. testet en thomann (hora) oktavmndolin en gang. den var søppel. men noen påstår at slike ting ikke bare er brukbare, men tilogmed god kvalitet. folk er lettlurte.
  • Husker Gitarnorge for +- 10 år siden. Akkurat samme greia. Da hadde nesten alle en Epiphone som var minst like bra eller bedre enn en Gibson Custom Shop.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.