Web Analytics
Jump to content

Bass DI/preamp til live-bruk


sekova
 Share

Recommended Posts

Heisann! Jeg spiller litt bass for tida i en live-setting der det er DI som gjelder. Trenger tips på en liten boks som simulerer rør-amp på en ålreit måte, og som har greie eq-muligheter. Har sett litt på Sansamp para driver DI, men lurer på hvordan den låter som DI rett i mixern. Har også sett litt på Darkglass B7K, men veit ikke om denne kan spille clean på en overbevisende måte. Spiller på en 80-japan Fresher p-bass.

Kom gjerne med tips på andre bokser, eller meninger om disse. Jeg liker fyldig rund lyd på bassen min.

Link to comment
Share on other sites

Har for øvrig fått tilbud om å kjøpe en Eden WTDI for 800kr. Jeg får ikke testa den, og så et klipp på youtube der den kanskje låt litt kjedelig, men det er jo dumt å dømme bare på et lite klipp i dårlig lydkvalitet :) Har denne noen form for amp/kab simulering sånn som Sansamp'en?

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Darkglass B7K er en utrolig fet pedal, kan gjøre det meste fra clean til hissig vreng.

Selv anbefaler jeg en Verellen Meatsmoke pre-amp, er som en Ampeg SVT - med også muligheter for idiotisk mye vreng (to kanaler)

Fungerer som en pre-amp til en power-amp, som en effekt-pedal forran amp, eller som en pre-amp / DI enhet alene

Link to comment
Share on other sites

Har for øvrig fått tilbud om å kjøpe en Eden WTDI for 800kr. Jeg får ikke testa den, og så et klipp på youtube der den kanskje låt litt kjedelig, men det er jo dumt å dømme bare på et lite klipp i dårlig lydkvalitet :) Har denne noen form for amp/kab simulering sånn som Sansamp'en?

Eden WDTI til 800 er en OK pris, men ikke fantastisk. Riff har den jo til 945 helt ny.

Jeg har hørt masse godord om denne, og er usikker på hva du er ute etter når du sier den er kjedelig. Det kommer kanskje an på musikksjanger og forventninger.

Denne anmeldelsen er veldig positiv og har noen interessante betraktninger om innstillinger og også noen enkle A-B lydklipp:

http://bassmusicianmagazine.com/2011/12/eden-wtdi-gear-review-by-eric-parsons/

Link to comment
Share on other sites

Har du en sånn til salgs tilfeldigvis?

Har dessverre ikke!

Kun prøvd den live og i studio - Har vurdert å kjøpe en selv, men prisen er jo ganske hissig (hvertfall i norske butikker og utenlands nå som kursen har steget).

Skal jeg først bruke en del penger på en pre-amp/DI så går jeg for noe som har pre-amp rør, som Verellen Meatsmoke, eller noe custom fra Matamp type.

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.