Web Analytics
Jump to content

Bassist søkes


Pottifar

Recommended Posts

Silkeramp er et band fra Oslo som siden oppstarten i 2012 har rukket å gi ut 2 EP og spilt på scener/arrangementer som Skaugum, Musikkflekken Sandvika, Mono, Vanguard, KlubbØya under Øyafestivalen og foran Stortinget under Oslo Maraton.

Vår bassist som har vært med oss siden starten har dessverre valgt å gi seg, og vi søker derfor en ny bassist som kan ta over hans plass. Vi har planer om å spille inn nytt materiale i løpet av første kvartal 2015, med tilhørende releasekonsert og mange liveopptredender utover våren!

Vi spille rock med norske tekster og ønsker å få ombord en bassists som ønsker å være en del av bandet og videreutvikle musikken til vår egen unike sound! Vi holder til i Oslo/Bærum og øver ukentlig i Bærum.

Dersom du eller noen du kjenner kunne tenke deg å være en del av Silkeramp, ikke nøl med å ta kontakt!

Sjekk ut mer info om oss på:

Facebook: https://www.facebook.com/Silkeramp

Spotify: Silkeramp

Wimp: http://wimp.no/artist/4818135

iTunes: https://itunes.apple.com/no/artist/silkeramp/id592406724

Edited by Pottifar
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Siste aktive tråder

  • Velkommen! Bare å fyre løs med spørsmål  
  • Hei,  noen som vet hva denne gitaren er verdt?
  • Hei,  noen som har greie på hva en slik gitar er verdt?
  • Nybegynner her. Arva akkustisk, Ibanez hel-tre fra familie noen genrasjoner tilbake og klimprer, med andre ord nybegynner. Jeg bruker youtube og lærer meg låter jeg liker og det dukker opp spørsmål underveis som jeg ikke vet hvor jeg skal sende. Dermed endte jeg her. Kanskje finner jeg svar eller kanskje kan jeg da spørre og bli klokere=) Målet må bli å oppgradere til elgitar etterhvert da mange av mine favoritt-band har så sjuke gitarsoloer som jeg har sjukt lyst å spille selv! litt hårete mål, men det må til. Gleder meg å bli en del av dette og forhåpentligvis lære av det som står allerde eller fyre av noen merkelige nybegynnerspørsmål som andre i tillegg til meg kan lære av
  • PS, forumet ble egentlig nedlagt for 2 år siden. Av en eller annen merkelig grunn lever det fortsatt, men det er grunnen til at det er ekstremt lav respons her. Utrolig nok havner jeg tilbake her, hver gang jeg googler reviews eller gitarutstyr på norsk. Viser hvor mye historie og kunnskap som ligger lagret her. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.