Gå til innhold
loffemann

powertab - trøbbel

Anbefalte innlegg

jeg lastet ned powertab en dag, fordi folk sa d var bra!

men det virker ikke som det skal, ingen lyd, bare røde merker på tab'ene som flyr av gårde...

hva er galt? :?

jeg vil ha lyd 8)

hjelp meg :wink:

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Du må konfigurere MIDI tingen, bare prøv deg litt frem i settingsene til programmet

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Du må konfigurere MIDI tingen' date=' bare prøv deg litt frem i settingsene til programmet[/quote']

sa meg ingen ting.... :?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

har aldri prøvd programmet men se etter MIDI på options eller preferences-også kan det være noe galt med tabben fordi en rød farge betyr jo vanligvis trøbbel tror jeg--eh prøv noe slikt

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Gå inn på MIDI og så Setting, og se om det er valgt en MIDI device i programmet

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
har aldri prøvd programmet men se etter MIDI på options eller preferences-også kan det være noe galt med tabben fordi en rød farge betyr jo vanligvis trøbbel tror jeg--eh prøv noe slikt

Og bare for å få oppklart det; Rød farge er normalt. Det er den som viser hvor i sangen man er.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
har aldri prøvd programmet men se etter MIDI på options eller preferences-også kan det være noe galt med tabben fordi en rød farge betyr jo vanligvis trøbbel tror jeg--eh prøv noe slikt

Og bare for å få oppklart det; Rød farge er normalt. Det er den som viser hvor i sangen man er.

Jeg kjenner loffemann. Han vet at det er normalt. Faktisk er problemet at det røde er det eneste som hjelper han i sangen, for det kommer ikke lyd.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg vet det, jeg hadde samme problemet jeg også med en gang jeg la det inn, men jeg rota litt rundt på MIDI-innstillingene og da funka det.

Jeg vet en ting det kan være, dobbeltklikk på høyttaler-ikonet nederst til høyre på skjermen, og sjekk om MIDI-saken er dratt opp på fullt. Hvis ikke, gjør det. Kanskje det funker nå :wink:

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

jaja....jeg bruker guitar-pro, så de så. Powertab vettu. Kan ikke regne med slike enkle program. Nei, skal du ha kvalitet blablabla......

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg bruker begge, fordi jeg syns Powertabs har bedre utskrifter enn Guitar Pro.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

skriver ikke ut fra guitarpro, så de så.... :P :x grrrrrr...

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.