Web Analytics
Jump to content

Bassist søker medlemmer (Buskerud, Hønefoss)


Disorder
 Share

Recommended Posts

Heisann :)

Jeg søker etter noen å spille i band med. Jeg spiller hovedsaklig bass, men kan litt gitar også.

Jeg spilte i et band en god stund, men det ble oppløst grunnet uengasjerte medlemmer.

Jeg bor i Hønefoss, så må være noen som bor såpass nærme at det ikke blir for drøye reisetider. Oslo og slikt funker bra.

Band som inspirerer meg er for å nevne noen Joy Division, Black Rebel Motorcycle Club, Interpol, The Strokes, The Cure, Suede, Smashing Pumpkins, My Bloody Valentine og The Horrors osv.

Jeg leter etter seriøse folk som gidder å øve og som kan komme med sine egne ideer og visjoner. Da blir alt mye mer moro :)

Ta kontakt om du er gira på å starte et band! Tlf: 93029620

Link to comment
Share on other sites

Heisann!

OJthe Viking: Jeg flippa gjennom meldingene mine nå og fant den du hadde sendt meg. Jeg beklager virkelig, men den har gått i glemmeboken. Det var mye stress før jul, så konsentrasjonen falt på andre ting. Jeg mente å svare, men...

Har uansett hørt litt på musikken og lest tråden din :) Det er ikke helt den sounden jeg er på utkikk etter. Det blir litt for tungt.

Straymond: Samme her, det blir litt for heavy.

Dere får fortsatt ha lykke til med søket videre og et godt nyttår :)

Edited by Disorder
Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
  • Fylle på litt før forumet slettes Siden sist har jeg lært meg å planslipe bånd, og får det ganske greit til etterhvert. Gamle gitarer tas til nye høyder samtidig som action går motsatt vei...siste prosjekt var rustfri og det ble definitivt mer jobb men håndterbart. Har satt sammen et kit (bilde) som fikk full tlc på bånd og hals, og den ble faktisk utrolig fin å spille på. Grapthech oversadel og Gotoh låsbare stemmeskruer, og jeg begynner å like denne gitaren mer enn jeg hadde tenkt. Gitt at halsen ble så bra vurderer jeg sterkt å hive ut de (ok til å være billige) originale humbuckerene, og sette inn en Seymour Duncan SPH90 Phat Cat (P90 i humbuckerformat) i halsposisjon, og en Bare Knuckle Boot Camp True Grit ved broa. Vet, mye penger og galskap på en el cheapo gitar men siden den er i ferd med å bli elsket er det kanskje ikke så dumt? Pickupene er jo også flyttbare om det skulle bli aktuelt senere.. Hva tenker folket om å kombinere en singelcoil av denne typen i neck og sånn humbucker i bridge?
  • Øvet solist, dame 64 år søker gitarist. Ulike stilarter 😊
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.