Web Analytics
Jump to content

Nybegynner akustisk gitar anbefalinger


SpitfireETW
 Share

Recommended Posts

Ibanez er det beste man får for pengene. Er ikke å henge seg opp i navn/pris. Jeg har brukt både squier og epiphone i studiogig for andre, for å si det sånn.

Se om du kan finne en billig Ibanez akustisk på finn i ditt område. Knall gode gitarer som er mye billigere enn de trenger å være.

Edited by Marwin Moody
Link to comment
Share on other sites

Det er mye å velge mellom, men du får OK begynnergitarer for ditt prisnivå. Prøv i butikk, ta gjerne med deg en som har spilt en stund og har erfaring med flere typer gitarer. I butikk får du også satt opp gitaren så den spiller bra. Jeg har hatt flere akustiske, Ibanez, Morgan, Takamine, i flere prisklasser opp til ca. 5-6000, men spiller nå på en mindre, slankere Yamaha APX500, du får siste versjon ny i butikkene for ca. 3-3.500 kr. De er veldig lettspilte, har grei akustisk lyd og bra mik. Andre merker med mye for pengene finnes også. Cort, Epiphone for å nevne noen. Ibanez er også nevnt.

Link to comment
Share on other sites

Det er helakustisk med pickup jeg mener. Takk for alle svar! jeg fikk en venn til å se litt på evt. Gitarer. kan noen sjekk ut denne? http://www.thomann.de/se/lag_tramontane_66_t66ace.htm

Kjenner ikke den gitaren, men husk at det påbeløper fraktomkostninger og 25% moms på kjøp fra utlandet. Skal være en MEGET god deal før dette vil lønne seg i det prissjiktet du ser for deg.

Edit:tyrkleif

Edited by Gmal
Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Cort lager meget kurrante akustiske i den prisklassen også, mener jeg å huske.. Absolutt verdt å sjekke ut :)

Men er enig i at man får mye bedre gitar for en tusing ekstra. Det er verdt å ha en gitar som man er fornøyd med, man får mer glede og mindre stress/vedlikehold med en god gitar. Når det er sagt, så trenger ikke en god gitar koste 10-20k, alt etter behov.

Link to comment
Share on other sites

Trådstarter: Semi-akustisk skriver du. Er det helakustisk med pickup/transducer, eller type es 335 du mener?

Og Marwin M: Ibanez er det beste man får for pengene? Begrunn, er du snill.

Det er min egen mening og basert på de jeg selv har, først og fremst. Jeg liker dem pga. upåklagelig finish og kvalitet, til latterlig lav pris. Har brukt alle mine Ibanezgitarer på studiopptak uten problem ;) Noen av de mer "seasoned" jazzgitarister vil nok foreta et pickupbytte på dem med ACH-pickups, selv om disse ikke er spesielt dårlige. For 2.5k får du ikke et enormt utvalg, men jeg vet av erfaring at du kan få Ibanez til den prisen.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.