Web Analytics
Jump to content

Yamaha THR-5 - Flere som har prøvd denne forsterkeren?


Svirre
 Share

Recommended Posts

Jeg har anskaffet meg Yamaha's nye forsteker (riktignok den minste), og er mildt sagt overrasket over hvor klar lyden er fra denne. Veldig mange funksjoner og effekter, i tillegg kan denne kobles til en pc hvor man kan spille lyd via forsterkeren samtidig som du får gitarlyden ut på samme høytaler. Volumet denne leverer er også mildt sagt imponerende sammenlignet med en VOX VT30-forsterker jeg har stående.

Jeg er ganske sikker på at jeg ikke har funnet ut av alle funksjonene og innstillingene på denne forsterkeren, men det eneste jeg er litt skuffet over er tone-innstillingen. Syns lyden er veldig mørk i forhold til VOX'n.

Er i utgangspunktet ute etter flere tips og triks, samt høste erfaringer rundt THR5 og THR10 forsterekerene.

Link to comment
Share on other sites

Har en THR 5 selv. Opplever at høytalerne brekker litt hvis jeg bruker for mye volum. Vet ikke om det er pga (selvpåført?) feil på min, eller om det er gæli fra fabrikk.. Jeg liker generelt ikke å spille med headset, så denne synes jeg er et godt alternativ i så måte. Fint på lavt volum etter ungene er lagt. Foretrekker denne fremfor f.eks micro-cube pga tap-tempo på delayen og skikkelig tuner. Men nå har det vel etterhvert kommet flere sånne "kjøkkenradioer" fra flere produsenter som tilsvarer Yamaha sine.

Det er en app fra Yamaha som kan lastes ned på iPhone, der en kan endre pitch og tempo på sangene du eventuelt vil spille med på gjennom denne.

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...

Har ikke opplevd vrengelyden som du opplever, men nå har jeg ikke skrudd opp så veldig mye heller. Lite rom som ikke krever så mye volum :)

Ikke brukt denne så veldig mye siden jeg har en Vox VT30 som brukes flittig. Går en del System i spillinga om dagen :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg bor i Arendal, og jeg planlegger å kjøpe en gitar jeg gjerne vil ha profesjonelt setup på kort tid etter jeg mottar den. Er villig til å reise et lite stykke, men leter helst etter noe nærme Arendal. Noen som har noen plasser de anbefaler?
  • Har ikke vært innom her på en god stund. Trodde hele greia var avviklet, men så er det jo ikke - foreløpig i hvertfall🤔
  • Den som ideelt passer, i følge nettbutikken er på RMS-effekt: 250W - Toppeffekt: 350W, så du har nok rett:) Ja det er et relativt lite anlegg, men jeg tror det holder i et kjellerlokale eller øvingsrom. Jeg øver mest med hodetelefoner så jeg trenger å høre det jeg holder på med, i rommet, og det går ikke her jeg bor.
  • Det blir for avansert for meg. Jeg trodde det bare var å plugge i en gitar og spille i vei. Visste ikke om den pickupen. De selger også uten så det var en slik jeg så for meg, men hvis man trenger ekstrautstyr så blir det noe annet. Jeg har en Gibson Les Paul og ønsker meg en svart Fender Stratocaster. Det er alt jeg trenger av El gitarer og jeg liker ikke tanken på å koble på ekstrautstyr. Jeg så også nettopp på manualen og tror jeg trenger å tenke litt på dette, men det blir neppe aktuelt. Utrolig flott sak likevel, i hvert fall når de tester den på Youtube. Jeg er en enkel sjel og vil ha det enkelt. Derfor har jeg mye nesten ubrukt utstyr, eller bare testet for å se at det funker når man får det hjem, som skal ut på Finn når jeg en eller gang får den rette spiriten. Boss BR 800 Muligens en nyinnkjøpt Yamaha MG10 XUF Yamaha PSR-S670 keyboard (veldig lite brukt) Taylor 327e V-Class (så godt som ny) En del pedaler (Kun testet) Muligens forsterkeren til PA anlegget jeg nevnte. (Ny, kun testet) Og en del mer jeg ikke kommer på i farta. Jeg er redd det ville blitt en Roland GR55 GK i tillegg som skulle ut på Finn.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.