Web Analytics
Jump to content

Yamaha THR-5 - Flere som har prøvd denne forsterkeren?


Svirre
 Share

Recommended Posts

Jeg har anskaffet meg Yamaha's nye forsteker (riktignok den minste), og er mildt sagt overrasket over hvor klar lyden er fra denne. Veldig mange funksjoner og effekter, i tillegg kan denne kobles til en pc hvor man kan spille lyd via forsterkeren samtidig som du får gitarlyden ut på samme høytaler. Volumet denne leverer er også mildt sagt imponerende sammenlignet med en VOX VT30-forsterker jeg har stående.

Jeg er ganske sikker på at jeg ikke har funnet ut av alle funksjonene og innstillingene på denne forsterkeren, men det eneste jeg er litt skuffet over er tone-innstillingen. Syns lyden er veldig mørk i forhold til VOX'n.

Er i utgangspunktet ute etter flere tips og triks, samt høste erfaringer rundt THR5 og THR10 forsterekerene.

Link to comment
Share on other sites

Har en THR 5 selv. Opplever at høytalerne brekker litt hvis jeg bruker for mye volum. Vet ikke om det er pga (selvpåført?) feil på min, eller om det er gæli fra fabrikk.. Jeg liker generelt ikke å spille med headset, så denne synes jeg er et godt alternativ i så måte. Fint på lavt volum etter ungene er lagt. Foretrekker denne fremfor f.eks micro-cube pga tap-tempo på delayen og skikkelig tuner. Men nå har det vel etterhvert kommet flere sånne "kjøkkenradioer" fra flere produsenter som tilsvarer Yamaha sine.

Det er en app fra Yamaha som kan lastes ned på iPhone, der en kan endre pitch og tempo på sangene du eventuelt vil spille med på gjennom denne.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Har ikke opplevd vrengelyden som du opplever, men nå har jeg ikke skrudd opp så veldig mye heller. Lite rom som ikke krever så mye volum :)

Ikke brukt denne så veldig mye siden jeg har en Vox VT30 som brukes flittig. Går en del System i spillinga om dagen :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.