Web Analytics
Jump to content

NGD - Sunburst Tele


WelhavenT

Recommended Posts

Jaggu ble det ikke jul i år òg!

Hadde ikke planglagt å få en ny gitar inn i familien, men sånn er det vel ofte. I sommer jeg fikk låne en Tele som Geir Falck har bygget/satt sammen. Siden har jeg ikke helt greid å glemme den, og da jeg var innom med Ibanez'en på service måtte jeg bare spørre om han var interessert i innbytte. Long story short; han fikk SG'en (med orginal pickup'er) og et lite mellomlegg, og jeg fikk en ny Tele :)

Vet ikke alle detaljene, men det er en dele-Tele fra AllParts , tjukk og fet maple neck, double-bound, tre-farget sunburst og Cream-T '59 i neck og for meg ukjent merke i bridge (for meg hørtes det ut som han sa "Saint Vince", men et søk på Google fortalte meg at det var det nok ikke. Om noen har et godt forslag, så bring it on!).

Låter iallefall knall, imponert over single-coilen. Tight og fin i bassen.

Her er noen bilder (sunburst er litt vrient, ikke så lilla og mer flytende overganger i bursten):

tele_sun_zps079ff02e.jpg

tele_sun2_zpsfdb78130.jpgtele_sun3_zps1a05f303.jpg

tele_sun5_zps07a40cfa.jpg

tele_sun6_zps0d54fa84.jpg

tele_sun7_zps13e0b642.jpg

 • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.