Web Analytics
Jump to content

Rutters Broadcaster


MAa
 Share

Recommended Posts

Hey. Tenkte jeg ville vise min hovedgitar for tiden, en Broadcaster replika bygd av Marc Rutters.

Jeg har kjøpt mange kropper, et par halser, og en del hardware fra Marc de siste årene, men for et halvt år siden så begynte vi å diskutere et custom bygg. Dette skal bli en `53 replika, hvor jeg har plukka ut treverk til både hals og kropp. Jeg har også gitt han utvalgte bilder av `53er som jeg liker spesielt godt. Pickups blir Ron Ellis, eller evt en gammel `53/`54 Fender champ pup jeg har liggende. (Fender brukte samme pickupen i Champ steelene som i de gamle Blackguardene, frem til `54. Bare å installere en baseplate.) Basically så skal dette bli så nærme en `53 tele som det er mulig å komme.

Men i mellomtiden så dukket det opp en Broadcaster replica som Marc hadde bygd. Den var så og si ubrukt, og ble solgt for en latterlig lav pris. (selgeren trengte kjappe cash.) Har hatt den i et par mnd`er nå, og det er muligens den beste fjøla jeg har hatt. Den er basert på blackguard #2011. Halsprofilen er helt eksakt som originalen og hardwaren er korrekt. Håndverket til Marc er helt utrolig bra, jeg har ikke funnet noe å pirke på. Alt er laget fra bunn av med unntak av pickups og tunere.

Alt av detaljer er på 100% plass, og den låter og spiller helt sinnsykt bra.

Her er en kjapp demo og litt bilder.

20141019_172947_zps5153a4e2.jpg

20141019_172955_zps7e007c14.jpg

20141019_173000_zps8b19f65e.jpg

20141019_173011_zpsec1ce10c.jpg

20141019_173032_zps655b26a0.jpg

20141019_173040_zps21ae460a.jpg

 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Latterlig lavt i forhold til kvaliteten på arbeidet, og åpenbart alle timene som ligger bak. Og etter å ha hatt den en stund nå og brukt den på flere gigs, så vil jeg si at jeg liker den bedre enn alle CS og boutique greier jeg har hatt.

Link to comment
Share on other sites

Latterlig lavt i forhold til kvaliteten på arbeidet, og åpenbart alle timene som ligger bak. Og etter å ha hatt den en stund nå og brukt den på flere gigs, så vil jeg si at jeg liker den bedre enn alle CS og boutique greier jeg har hatt.

Latterlig lavt begynner vel å bli et forstyrret begrep i din verden også he he;-)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.