Web Analytics
Jump to content

Nødvendig med gehør for å høre forskjell? Japan mot USA?


Rottenikken
 Share

Recommended Posts

Jeg hadde billigpickups i Den flotte Custom Straten. Å oppgradere til brukte Japan Fender var rene A-ha opplevelsen. Men nå er lyden så god at jeg har et spørsmål. Får jeg en A-ha opplevelse til hvis jeg oppgraderer til nye Texas Specials? Eller går det mer på gehør?

Edited by Rottenikken
Link to comment
Share on other sites

For tredje gang i dag minner jeg deg om at det ikke er nødvendig å lage mange tråder når det er snakk om det samme. Det eneste du oppnår med det, er å irritere de andre på forumet.

Derfor håper jeg du tar til deg dette, og minner om at jeg kan aktivere "modpreview", det vil si at det du poster ikke synes før en moderator har godkjent innholdet. Et annet alternativ er å blokkere deg fra forumet. Jeg sitter ikke her for å moderere deg, og slå sammen unødvendige poster gang etter gang.

Spør deg selv "Kan noen svare på dette?" før du poster. Om du hører forskjell eller ikke, er det nok bare du som kan vite. Vi er ikke like flinke til å høre nyanser.

Dessuten, hvis du leser hva folk svarer, vil du se at du har fått mange innspill på pickups og lyd allerede.

Til slutt, la oss moderatorer ordne opp. Trenger vi flere moderatorer, sier vi ifra. Ha gitar som hobby, ikke moderering.

Dette er en moderatorpost. Reaksjoner på moderering tas på PM.

Tråden stenges, nok en gang.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
  • Fylle på litt før forumet slettes Siden sist har jeg lært meg å planslipe bånd, og får det ganske greit til etterhvert. Gamle gitarer tas til nye høyder samtidig som action går motsatt vei...siste prosjekt var rustfri og det ble definitivt mer jobb men håndterbart. Har satt sammen et kit (bilde) som fikk full tlc på bånd og hals, og den ble faktisk utrolig fin å spille på. Grapthech oversadel og Gotoh låsbare stemmeskruer, og jeg begynner å like denne gitaren mer enn jeg hadde tenkt. Gitt at halsen ble så bra vurderer jeg sterkt å hive ut de (ok til å være billige) originale humbuckerene, og sette inn en Seymour Duncan SPH90 Phat Cat (P90 i humbuckerformat) i halsposisjon, og en Bare Knuckle Boot Camp True Grit ved broa. Vet, mye penger og galskap på en el cheapo gitar men siden den er i ferd med å bli elsket er det kanskje ikke så dumt? Pickupene er jo også flyttbare om det skulle bli aktuelt senere.. Hva tenker folket om å kombinere en singelcoil av denne typen i neck og sånn humbucker i bridge?
  • Øvet solist, dame 64 år søker gitarist. Ulike stilarter 😊
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.