Web Analytics
Jump to content

Forslag til pedaler


lars1995
 Share

Recommended Posts

hei! jeg har tenkt og oppgradere det lille pedal brettet litt så jeg trenger litt tips om hva jeg kunne trengt! jeg har følgende, bad monkey OD, Mxr dyna comp, Cry baby wah (som jeg bruker ) også bruker jeg stort sett reverben på ampen. spiller for det meste rock/blues.Ampen er foresten en fender hot rod deluxe.

noen som har noe forslag på hva jeg kunne trengt?

Takker for svar :)

Link to comment
Share on other sites

Oj, jeg er bare opptatt av støyfuzzer som spytter og freser, så er litt på bærtur når det gjelder merker. Prisklasse?

Big Muff er alltid et greit sted å starte. Jeg er fornøyd med min Coldwar fra Noisemaker. Ellers er Analogman sin Sun Face en favoritt hos mange.

Link to comment
Share on other sites

Sjekk ut Fuzzhugger, veldig gode fuzzer til fine priser. Noe for enhver smak. Algal Bloom eller Suneater kan kanskje være noe for deg. Kjøpes direkte fra fuzzhugger.com. Hvis du kan gi et hint om ca. hva slags lyd du er ute etter (f.eks. en låt du liker lyden i), vil det sikkert hjelpe. Noen andre merker med gode fuzzer: Devi Ever, MASF, Dwarfcraft, Analogman, LAL, Fulltone, Noisemaker, Black Arts Toneworks, Earthquaker, Catalinbread, Dirge osv. osv. osv.

Også trenger du nok en delay. Liker greiene til Catalinbread, Mr. Black og Earthquaker godt. Også har Boss mye godsaker.

Edited by Eivind August
 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Noen spesiell type fuzz du kunne tenkt deg? Det finnes oseaner av forskjellige typer fuzzer der ute.

Sjekk ut noen byggere av kvalitetsfuzzzzzzer:

+1 på Fuzzhugger
Lastgasp art Laboratories
Smallsound/Bigsound
Mid-Fi Electrics
Dwarfcraft Devices
Devi Ever
Industrialectric
Dirge
Infanem
Death By Audio
Seppuku
MASF
Tym Effects
Copilot
Fairfield Circuitry
Wren & Cuff har en heftig grønn Sovtek Muff-klon (Tall Font Russian)

Edited by UglyCasanova
Link to comment
Share on other sites

takker for alle svar! her var det jo ihvertfall noen som har peiling på fuzz :D:D eivind, den fuzz hugger du snakket om hvor er det mulig og få kjøpt noe slik? også lurte jeg på en ting til, hva er best rekkefølge og sette pedalene mine i?Har aldri blitt helt klok på hvor det er best og plassere pedalene etc :) tuner er på vei!

Link to comment
Share on other sites

Fuzzhugger kan du som sagt kjøpe fra www.fuzzhugger.com. Han har et veldig flott salg for tiden, som du finner her: http://www.fuzzhugger.com/sale.html

Angående plassering av effekter, er det en smakssak. Prøv deg fram med forskjellige rekkefølger og se hva du liker best. :)

Edited by Eivind August
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Er det noen som vet hvor man kan få tak i roasted pine emner som kan brukes til el kropp? Det eneste jeg har funnet er amerikanske sider der emne koster ca 1500,- kr men frakter er på 4000,-   Det eneste norske jeg har funnet er terrasse plank med det er for tynt og smalt. 
  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.