Web Analytics
Jump to content

Spørsmål om bildeopplastingstjenesten


CastorFiber
 Share

Recommended Posts

Hei alle sammen.

Det er en liten feil i tjenesten media.gitarnorge.no som vi ikke finner ut av.

Hvis man laster opp et bilde, og så får man tilsendt en epost. Linken i eposten fungerer ikke slik som forventet hvis epostleseren din "oversetter" linken i eposten til en, eh, link. Det er to drevne karer som har kikket på dette, og de skjønner ikke hva som er feil.

Dette kan man litt uelegant løse ved å bruke en epostleser som viser tager og slikt.

I første rekke er det de som bruker tjenesten jeg viser til jeg vil høre fra.

Derfor spør jeg rett og slett:

- Er den eposten unødvendig? Er det greit å skru av utsendelsen av disse epostene?

- Andre kommentarer til den tjenesten?

Jeg må bruker tjenesten hver gang jeg skal poste bilder på forumet. Linken fra den tilsende eposten bruker jeg aldri.
Kjør debatt!

Link to comment
Share on other sites

URL vises og er klikkbar i GMail selv om eposten havner i min spam katalog.

Ellers burde de som har lagd tjenesten sørge for at opplastingssiden blir levert som UTF-8 + rette alle feilene som en sidevalidator gir. Tips bruk HTML5 og ikke en utdatert xhtml for denne enkle siden.

Synes ellers det er greit med en slik kvittering på epost.

Edited by blaamann
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Siste aktive tråder

  • Jeg bor i Arendal, og jeg planlegger å kjøpe en gitar jeg gjerne vil ha profesjonelt setup på kort tid etter jeg mottar den. Er villig til å reise et lite stykke, men leter helst etter noe nærme Arendal. Noen som har noen plasser de anbefaler?
  • Har ikke vært innom her på en god stund. Trodde hele greia var avviklet, men så er det jo ikke - foreløpig i hvertfall🤔
  • Den som ideelt passer, i følge nettbutikken er på RMS-effekt: 250W - Toppeffekt: 350W, så du har nok rett:) Ja det er et relativt lite anlegg, men jeg tror det holder i et kjellerlokale eller øvingsrom. Jeg øver mest med hodetelefoner så jeg trenger å høre det jeg holder på med, i rommet, og det går ikke her jeg bor.
  • Det blir for avansert for meg. Jeg trodde det bare var å plugge i en gitar og spille i vei. Visste ikke om den pickupen. De selger også uten så det var en slik jeg så for meg, men hvis man trenger ekstrautstyr så blir det noe annet. Jeg har en Gibson Les Paul og ønsker meg en svart Fender Stratocaster. Det er alt jeg trenger av El gitarer og jeg liker ikke tanken på å koble på ekstrautstyr. Jeg så også nettopp på manualen og tror jeg trenger å tenke litt på dette, men det blir neppe aktuelt. Utrolig flott sak likevel, i hvert fall når de tester den på Youtube. Jeg er en enkel sjel og vil ha det enkelt. Derfor har jeg mye nesten ubrukt utstyr, eller bare testet for å se at det funker når man får det hjem, som skal ut på Finn når jeg en eller gang får den rette spiriten. Boss BR 800 Muligens en nyinnkjøpt Yamaha MG10 XUF Yamaha PSR-S670 keyboard (veldig lite brukt) Taylor 327e V-Class (så godt som ny) En del pedaler (Kun testet) Muligens forsterkeren til PA anlegget jeg nevnte. (Ny, kun testet) Og en del mer jeg ikke kommer på i farta. Jeg er redd det ville blitt en Roland GR55 GK i tillegg som skulle ut på Finn.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.