Web Analytics
Gå til innhold
  • Bli medlem

NBD X2!


Anbefalte innlegg

Vel, de dukket opp på torsdag, men jeg fikk ikke surret meg til å ta bilder før nå i kveld:

Bestilt i april, dukket opp 30. Oktober. G&L MJ-4 Fretless. Blackburst finish med binding, fretless gripebrett i ibenholt med linjer, quartersawn hals og matchende hode. Grafittnut også. Det første jeg gjorde var å sette på en Hipshot detuner, noe jeg liker å ha på alle firestrengerene mine. Kontrollene er vol/blend/bass/mid/diskant. Knallfin, aktiv jazzbasslyd og den er helt fantastisk å spille på!

A80xRRn.jpg

Denne dukket også opp 30. oktober, men ble bestilt i slutten av juli. Vesentlig kjappere turnaround på denne, altså. G&L M2500 Black Ice collection, spesialbestilt med quartersawn hals. Denne er blitt modifisert med coilswitching, slik at jeg kan velge helt fritt mellom alle fire coilene, i tillegg til humbucker-modusen som er standard. Ellers er preamp og knotter så og si det samme som på MJ-4'en, og byggekvalitet og feel er i likhet med MJ-4'en helt på topp.

tv0LPE3.jpg

Jeg har også en G&L Legacy Black Ice, men finishen på denne er egentlig ganske annerledes enn på bassen. Sammenlikningsbilde:

P2tlw3Q.jpg

Og til slutt, et familiebilde!

Fra venstre: Yamaha Attitude LTD-II, G&L Tribute L2500 (egentlig min brors, men på utlån. Har vært i mitt eie i flere år tidligere, dog), G&L MJ-4 Fretless, G&L M2500, og G&L Legacy deluxe foran. Venter fortsatt på en G&L Invader Plus som jeg håper dukker opp før jul. :)

uc55nul.jpg

  • Liker 1
Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.