Web Analytics
Jump to content

NBD X2!


Mytola
 Share

Recommended Posts

Vel, de dukket opp på torsdag, men jeg fikk ikke surret meg til å ta bilder før nå i kveld:

Bestilt i april, dukket opp 30. Oktober. G&L MJ-4 Fretless. Blackburst finish med binding, fretless gripebrett i ibenholt med linjer, quartersawn hals og matchende hode. Grafittnut også. Det første jeg gjorde var å sette på en Hipshot detuner, noe jeg liker å ha på alle firestrengerene mine. Kontrollene er vol/blend/bass/mid/diskant. Knallfin, aktiv jazzbasslyd og den er helt fantastisk å spille på!

A80xRRn.jpg

Denne dukket også opp 30. oktober, men ble bestilt i slutten av juli. Vesentlig kjappere turnaround på denne, altså. G&L M2500 Black Ice collection, spesialbestilt med quartersawn hals. Denne er blitt modifisert med coilswitching, slik at jeg kan velge helt fritt mellom alle fire coilene, i tillegg til humbucker-modusen som er standard. Ellers er preamp og knotter så og si det samme som på MJ-4'en, og byggekvalitet og feel er i likhet med MJ-4'en helt på topp.

tv0LPE3.jpg

Jeg har også en G&L Legacy Black Ice, men finishen på denne er egentlig ganske annerledes enn på bassen. Sammenlikningsbilde:

P2tlw3Q.jpg

Og til slutt, et familiebilde!

Fra venstre: Yamaha Attitude LTD-II, G&L Tribute L2500 (egentlig min brors, men på utlån. Har vært i mitt eie i flere år tidligere, dog), G&L MJ-4 Fretless, G&L M2500, og G&L Legacy deluxe foran. Venter fortsatt på en G&L Invader Plus som jeg håper dukker opp før jul. :)

uc55nul.jpg

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Flotte basser. Nydelig finish. :)

Link to comment
Share on other sites

Grættis! MJ-4'en har en helt fantastisk finish!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Ingen grunn til å kjøpte HB. Kjøp heller originalen til bedre pris! (for de som tror at HB er bedre enn originalene) https://www.strawyellow.shop/collections/guitar?fbclid=IwAR1GUiTSgd0JOzFmL7DCy1-LgFsAAkGPmm5Cc7V1yJQR8F6xu4tjnuR7wqA  
  • Jeg har to. Du trenger ikke å sjekke kvaliteten. De er ca. akkurat der hvor andre billigproduksjon fra østen ligger. Kjøper du de litt dyrere variantene så øker kvaliteten ganske mye, men det finnes også tilsvarende kvalitet med andre logoer.  
  • Kan være en del bestiller seg en HB for å sjekke kvaliteten bare, men kanskje glemmer at alle instrumenter trenger et ordentlig setup før de virkelig blir spillbare…, og det er ikke så fristende å legge 1500,- på bordet for en ny nut og setup på en gitar en ikke får mer enn 2000+ for…
  • lada er jo ganske kult, da. men har dere lagt merke til hovr mange harley benton det blir solgt på finn for tiden? mye, i forhold til sannsynlig markedsandel, vil jeg si. hva skjedde? VAR de ikkke "nesten identisk kvalitet som fender, gibson" likevel? tvilsomt at jeg vil bytte ut min strat mot en HB, vil  jeg påstå. mange som går på slike sosiale media, bullshit hypes. men når det kommer til stykke, er det en grunn til at de er priset så lavt. men hey, mye tilgjengelige instrumenter betyr lavere pris, så flere begynner å spille (eller ihvertfall har råd til å begynne) gitar. win-win. testet en thomann (hora) oktavmndolin en gang. den var søppel. men noen påstår at slike ting ikke bare er brukbare, men tilogmed god kvalitet. folk er lettlurte.
  • Husker Gitarnorge for +- 10 år siden. Akkurat samme greia. Da hadde nesten alle en Epiphone som var minst like bra eller bedre enn en Gibson Custom Shop.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.