Web Analytics
Jump to content

Service på preamp


Recommended Posts

Jeg har en Digitech 2112 (med medfølgende Control One) som jeg kjøpte fra statene for er par-tre år siden. Altså med amerikansk trafo. Denne fungerer ikke helt som den skal, dvs treg i menyene og låter ikke helt frisk.

Litt avhengig av pris, så kunne jeg godt tenkt meg å sette inn ny trafo for norske strømforhold, samt fått rensket litt opp så menyer og slikt bytter raskere enn det som er tilfelle nå. Å chippe den om til 2120 Artist er vel heller ikke ueffent å gjøre.

Noen som sitter på noen tips til hvem som kunne fikset denne? Om det er noen her på forumet som klarer slikt, be my guest.

Holder til i Oslo, men det koster vel ikke noe mer enn En drøy hundreogfemtilapp å sende denne hvor som helst i landet.

Anyone? Slik den er nå er det ikke mye verdi å hente med tanke på salg, og jeg kunne virkelig tenkt meg å få den i stand (det er en del morsomme effekter i den, på sjarmerende 80-tallsvis).

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Brum brum. Neida, skaff deg et hygrometer (hundrelapp eller to), så følger du med utover vinteren. Ingen grunn til å fukte lufta så lenge du har inneklima innafor "normalen". Men absolutt lurt å ha forholdsregler: Jeg har en heltre granlokk Ayers stålstrenger som ikke greide seg gjennom den tørreste og kaldeste vinteren i trøndelag på lenge (10-12 år siden?) uten betydelige sprekker i lokket. Den hang på veggen i stua, og jeg hadde ikke begrep om luftfuktighet da. Den låter og spiller nydelig, så det er foreløpig kun kosmetisk, men så kosta den bare omkring 5000,-, så ikke noe stort tap. Ellers, hvorere du borhena? Innland/kyst/fjell? Har litt å si.
  • Takker!  Hvor mye legger dere i luftfuktighet og slikt for kassegitarer? Fikk med en pakke d'addario humipak, men tenkte det er lurest å vente til vinteren med å poppe den? Gitaren kommer til å ligge i kassen når den ikke er i bruk. Er første heltre kassegitar jeg eier, so bear with me
  • Takk, ingen ``blemmer`` så langt. Kroppen er av et treslag kalt silkwood, lett i vekt og lett å arbeide med, fresen  kutter som i smør. Kjøpte det av Roy Bang i RB Guitars . Teak i halsen derimot, chipper lett og her må man være forsiktig, forrige gang slo det ut en feit flis på hjørnet av headstock, da jeg kom for brått inn mot fresestålet. trodde det var kjørt der ,men den lot seg fint lime på plass, og umulig å se nå. Men jeg synes det passer bra i hals. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.