Web Analytics
Jump to content

Til glede for nye lesere


CastorFiber
 Share

Recommended Posts

Er litt usikker på om det blir så mange poster her, men føler litt på at en del ting som har foregått på forumet i løpet av årene, og som har forsvunnet etter hvert, kan vekkes til live her. Har du vært aktivt medlem i mange år, så er er det kanskje ikke så mye nytt å hente, men slik blir det jo bare.

For å starte opp, poster jeg en snutt av forumets første fullførte samspillprosjekt. Noen er borte, noen er fortsatt her, og mange har trolig blitt flinkere til å spille gitar. Det har i hvert fall jeg.

Det er ikke meningen at dette skal være min egotripp, så har du tips om ting som kan passe i tråden, så bidra gjerne, men vær forberedt at diskusjoner blir fjernet etter en tid, slik at det blir tett mellom poster som linker til minneverdige saker.

 • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Prøvde meg litt frem, men fant ingenting. Men er ganske sikker på at den pleide å ligge i Hall of Fame, så godt mulig den er tapt. Uansett, greia var bare at det var et kroneksempel på heftig diskusjon angående smak og behag, som sporet av til det helt meningsløse. Tenkte det kunne være et godt eksempel for nye lesere om hvordan man ikke skal ha en forumsamtale.

Apropos Hall of Fame, denne er jo en klassiker som også fungerer som eksempel for nyankomne: http://forum.gitarnorge.no/topic/25240-ny-gitar/

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Er vel en del av de som var med på denne som ikke er aktive på forumet lenger. I tillegg så var det jo noen forum-jammer litt etter denne her, som var veldig artige prosjekter med forskjellige bidragsytere.

Noen som er klar for en ny runde? :)

Edited by shv
 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Apropos Hall of Fame, denne er jo en klassiker som også fungerer som eksempel for nyankomne: http://forum.gitarnorge.no/topic/25240-ny-gitar/

DETTE var min kopp te. Leste gjennom tre tråder av Sjakk på sengekanten, og lo meg skakk av fyren. Kom tilbake til oss! :D

Noen som er klar for en ny runde? :)

Det hadde så absolutt vært gøy!

Link to comment
Share on other sites

Måtte ta meg en runde med trådene selv. Mange gullkorn:

Om å uttrykke seg: "confused.....du må forklare. MED ORD ikke bokstaver"

Om å kjøpe brukt: "stoler ikke på folk og hvor de har hat den "brukte" Tingen"

Om gitarlyd: "haha right. men jeg liker og ha det litt over så du ikke kan høre strengene vibrere litt retarda"

 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Jeg vet ikke om det er innafor i det hele tatt i dette forumet, men kanskje du kan være litt mer konkret når du nevner artister? Det vil sannsynligvis hjelpe. Moderatorer?
  • Et stykke ut på 2000-tallet  skulle en kamerat ta med seg denne til Oslo (hvor han jobbet som lydtekniker) for salg. Den ble først lånt ut til en artist som var interessert, men det var visst dårlig med likviditeten. Deretter ble den etter hva jeg er blitt fortalt satt i en forretning, inntil noen andre viste interesse og gitaren på nytt ble lånt ut, visstnok til en som var involvert i en viss gitartrio som "herjet" på den tiden. Herremannen sluttet i denne trioen, startet hos en annen kjent norsk artist hvorpå han flyttet til utlandet. Jeg regner med at gitaren enten ble med på lasset, eller solgt videre. Oppgjør fant aldri sted, og jeg så aldri gitaren igjen. Dette lå veldig på kameraten min som slet med livet på alle områder, og han ønsket å gjøre opp for gitaren av egen lomme, selv om jeg gav uttrykk for at dette ikke var hans problem. Han gikk dessverre bort i 2015. Nå skriver vi 2021, og det er mer enn seks år siden kameraten gikk bort og rundt 15 år siden gitaren forsvant. Jeg lurer veldig på hvor den kan ha havnet, og om nåværende eier er klar over at den i praksis er tyvgods. Selv kjøpte jeg den hos Contronic musikk i Kristiansund på slutten av 90-tallet. Pickup`ene var veldig mikrofoniske, og jeg tok livet av 2 ved forsøk på å vokse dem. Den som fremdeles fungerte ble satt tilbake i gitaren, og fikk selskap av en singelcoil fra en Schecter-strat, samt bridge-pickup`en fra en 1982 60`s reissue. Begge donorgitarene tilhørte kameraten min. Hvis noen har sett denne eller har noen formening om hvor den er havnet setter jeg stor pris på å få info. Legger ved bilder av gitaren tatt av meg. Serienummer er godt synlig.  
  • Jeg har handlet for over 5000 2 ganger hos Thomann. Begge gangene måtte gebyr/mva betales før utlevering av pakka.
  • En mann med million kroner 😁
  • Sånn ble dette så langt:
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.