Web Analytics
Jump to content

Tuner/true bypass/looper


space
 Share

Recommended Posts

Nå har jeg tuneren først i rekka. Dette er en Boss TU-2. Sltså med buffer.

Så kom jeg over noen poster her om dagen som plutselig ga masse mening. Nemlig at fuzzene mine er umulig å stille inn :)

Fuzzene, og mange butiiikpedaler, bør stå før buffer i pedalkjeden.

Det jeg da lurer på er hvordan dere løser dette.

Det jeg tenker er å ha tuneren i en true bypass looper. Men hva slags looper trenger jeg? Tenker f.eks. Bygge en selv fra musikding. Har en ABY jeg ikke har bygget ennå, så tenkte kanskje lage denne til formålet.

Kan jeg da ha pedalrekka på A og tuneren på B? Så kan jeg switche mellom signal og tuner, som da muter signalet, eller kjøre signalet til begge.

Tenker jeg riktig?

Link to comment
Share on other sites

Fuzzene, og mange butiiikpedaler, bør stå før buffer i pedalkjeden.

Det jeg da lurer på er hvordan dere løser dette.

Hvorfor det egentlig? Jeg har prøvd å lese meg opp på det derre med true bypass og sånn og blir egentlig aldri klokere på om buffer er bra, dårlig eller ikke betyr en skitt.

Link to comment
Share on other sites

Etter det jeg skjønte, og det jeg har opplevd og ikke skjønt selv, så vil en del fuzzer spesielt ha signalet rett fra gitaren, da det er svakere enn etter bufferen.

Fuzz factoryen min har max fuzz nesten helt ned til 0 på brettet mitt nå. Slik er det ikke når gitaren er koblet rett i den.

Men en bør vel ha en buffer et sted i kjeden?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Tja... 2000 - 2500,- kanskje?
  • Hei, Har ikke noe kjennskap til gitarer, men kan noen hjelpe meg med å si noe om hva jeg kan selge denne gitaren for? Mvh Stian
  • Funker bra. Ingen problem med den. Gratis en bag. Ring : 98473994 Pris 2000kr Yamaha Dreadnought Cutaway elektroakustiske gitar. Solid Gran topp. Nato ryggen og sidene. Yamaha Piezo Pickup med 3 Band EQ FGX720SC er den elektroakustiske versjonen av FG720S, og kombinerer klassiske FG-stil med moderne elektronikk for en utmerket kombinasjon av tradisjonelle utseende og opp til minutt ytelsen. FGX720SC har en dreadnought stil kropp med en solid Sitka gran topp og Nato rygg og sider som gir det en velbalansert tone med en sterk mellomnivå. Selve cutaway tilbyr enkel tilgang til høyere frets på gitar mens FGX720SC er også utstyrt med en piezo pickup og Yamaha Custom forforsterker for en nøyaktig, kontrollerbar akustiske lyden Pickup System Kontrollerer for den under broen er montert piezo pickup montert på instrumentets side for optimal tilgang. Batterirommet er også plassert på siden av nakken, å gi enkelt bytte. Preamp systemet Enveis system inkluderer en 3-fret equalizer med justerbar mellomtone frekvens kontroll og master volum.
  • Høres helt sykt ut. Men takk for infoen. Ser jeg har litt lesning å gjøre nå.    Ha en fin kveld videre. 😊
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.