Web Analytics
Jump to content

Last Cliff søker ny trommis.


Thunder Fingers
 Share

Recommended Posts

Hei.
Vi i Last Cliff er nå på jakt etter ny trommis etter å ha brukt det siste året på fikse på materialet til album.

Du kommer da her til "dekket bord" med mye materiale klart, et digert øvingslokale med 24timers tilgang på Økern (deles med et annet band) og stor frihet innen hvordan du vil spille materialet. Vi mangler bare deg på laget for å kunne sette i gang med innspilling
(ser jo helst at vi slipper å bruke EZdrums).

Vi ønsker å surre oss rundt på konsertscenene i det ganske land når vi er ferdig med innspillinger, da vi er ett band som har en god dynamikk og trives veldig bra sammen på scenen. Vi har en liten visjon om at det skal være gøy å spille, og at det skal være mulig for oss å ha det gøy på scenen og sammen med publikum til hva vi gjør.

Som band så henter vi inspirasjon fra band som Rush via Glam Rock til Megadeth, så om du liker å gjøre mye forskjellig er det absolutt en stor fordel.

Vi har et trommesett i lokalet hvor du bare trenger å ta med dine egne symbaler for en jam (Produsenten vår liker desverre ikke å låne bort symbalene sine.)

ang. Albumet så kommer du ikke til å ha noen utgifter i.h.t dette denne runden. Pre-prod låter er tilgjenglig ved henvendelse smile.gif

Vi befinner oss i Oslo og er i aldersgruppen 27 - 35 (så lenge du kan komme inn på spillesteder så er det ikke å nøye hvor gammel du er)

Om dette er av intresse, så send oss en melding for en uforpliktende jam og presentasjon, Vi kan Kontaktes via:

http://www.lastcliff.com/
https://nb-no.facebook.com/LastCliff
eller
Tlf. 480 60 865.

Vi håper på å høre fra deg.

Edited by Thunder Fingers
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg regner med at dette er i seneste laget, men skriver nå innlegget likevel. Liker ikke Finn og det som følger med av "kundkontakt", og forsøker her for å se om det er folk som jeg "kjenner" som kan tenke seg å handle noe. Regner med at dere enten skriver i tråden, eller kontakter meg på PM.  Bryter regelen med pris, regner med at det blir tilgitt i et dødt forum. Selger følgende mer eller mindre snurrige gitarer, pris blir vi enige om vil jeg tro. - Fernandes retrorocket sustainergitar med gammel (og mye bedre Japan produsert) hals, med Roland GR55 gitarsynth. (Må sjekke om synthen fortsatt fungerer) - Ibanez RG 750, sort, hardcase - Ibanez RG 550, sort - Ibanez prestige S2020X, violin burst,  hardcase - Line6 Variax 300, sort komplett med PSU og gigbag - Ibanez M-522S mandolin, limt sprekk i topp, ellers mint - Countryman 5- strengs banjo - Ibanez RD 828 LE, sort bass, original, men med Badass stol
  • Så, hvordan ble det med alt? Musikkprat er fullstendig dødt, det er ikke noe info å finne verken her eller der, men det er fortsatt aktivitet her, selv om forumet skulle stenges. Skal man bare begynne å henge her igjen, da? 🤔
  • Du skriver- When a jack cable is connected, all frequencies below 120KHz are sent to this Jack at line level. Det betyr at dette er et signal som skal sendes til en forsterker, og ikke direkte til en aktiv sub. Det enkleste og greieste er å handle en aktiv sub. Det er mindre ledninger og styr. Jeg har en passiv nesten  ubrukt sub liggende, husker ikke navn og nummer her og nå, men det er en helt grei PA- sub av kjent merke. Har vel blitt brukt i maks 8 timer til sammen. Den er din for 500 kroner pluss porto. Jeg trenger den ikke lenger. PM hvis det er aktuelt.
  • Jeg ville tatt kontakt med Falck musikk i Trondheim, om ikke annet for å spørre. De vet det nok og har eget verksted, så mulig de kan gjøre det. Det koster vel 130 kroner å sende en gitar med posten. Men ærlig talt, jeg vet ikke.    
  • Hei. Jeg er ny her, og om dette skulle vært tatt opp i tidligere tråder, må dere ha meg unnskyldt. Jeg har noen spørsmål angående inlays.  Er det noen her som gjør inlays? Skulle gjerne ha hatt nye inlays på 2 halser som allerede har enkle inlays fra før. Lar dette seg gjøre, eller blir det fryktelig kålete? Hva er evt prisen for å få slikt gjort?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.