Web Analytics
Jump to content

Last Cliff søker ny trommis.


Thunder Fingers
 Share

Recommended Posts

Hei.
Vi i Last Cliff er nå på jakt etter ny trommis etter å ha brukt det siste året på fikse på materialet til album.

Du kommer da her til "dekket bord" med mye materiale klart, et digert øvingslokale med 24timers tilgang på Økern (deles med et annet band) og stor frihet innen hvordan du vil spille materialet. Vi mangler bare deg på laget for å kunne sette i gang med innspilling
(ser jo helst at vi slipper å bruke EZdrums).

Vi ønsker å surre oss rundt på konsertscenene i det ganske land når vi er ferdig med innspillinger, da vi er ett band som har en god dynamikk og trives veldig bra sammen på scenen. Vi har en liten visjon om at det skal være gøy å spille, og at det skal være mulig for oss å ha det gøy på scenen og sammen med publikum til hva vi gjør.

Som band så henter vi inspirasjon fra band som Rush via Glam Rock til Megadeth, så om du liker å gjøre mye forskjellig er det absolutt en stor fordel.

Vi har et trommesett i lokalet hvor du bare trenger å ta med dine egne symbaler for en jam (Produsenten vår liker desverre ikke å låne bort symbalene sine.)

ang. Albumet så kommer du ikke til å ha noen utgifter i.h.t dette denne runden. Pre-prod låter er tilgjenglig ved henvendelse smile.gif

Vi befinner oss i Oslo og er i aldersgruppen 27 - 35 (så lenge du kan komme inn på spillesteder så er det ikke å nøye hvor gammel du er)

Om dette er av intresse, så send oss en melding for en uforpliktende jam og presentasjon, Vi kan Kontaktes via:

http://www.lastcliff.com/
https://nb-no.facebook.com/LastCliff
eller
Tlf. 480 60 865.

Vi håper på å høre fra deg.

Edited by Thunder Fingers
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Bruker du en sånn fret bibb tang på enden av båndet for å klippe av tangen eller har du egen patent? Det ser så bra ut dette, flott treverk🙂
  • ok. lykke til videre med prosjektet.
  • Tusen takk! Gripbrettet er slipt til 9,5 " radius... eller det var ihvertfall meningen.  Bruker en sånn slipekloss med radius, har bare 9.5 . Merker at det alltid blir slipt mest på midten, og slig at det blir buet, og prøver å rette dette ved å slipe mer på endene.  Hadde vært mye bedre med en lang klosse. ser vel flatt ut på bildet bare. Binding er surnet bjørk, som jeg også brukte på den forrige halsen. Har hørt om stabilisert tre, men aldri prøvd det nei. 
  • flott arbeid. gripebrettet ser nesten helt flatt ut for meg. er det bare bildene, eller er det flatt? helt enig. lønn er nydelig som binding. tipper bjørk også hadde vært flott. så forresten på en knivside her om dagen at det finnes noe som heter "stabilisert tre". skal visstnok være treverk som er mettet med en slags epoxysubstans. vet dere om slikt blir brukt på fingerbrett?
  • Deilig når det nærmer seg med slipingen. Tidskonsum.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.