Web Analytics
Jump to content

Jaguarer


MAa
 Share

Recommended Posts

Apropos gitarer med sjel. Her er et par kule Jaguarer.

Den til høyre er min ihjelspilte `64, men den ser faktisk forholdsvis clean ut på bildet. Skal få lagt ut litt flere detaljerte bilder.

Men den til venstre har en kul historie, det er en `65. Jeg har den bare på lån for å gå gjennom den. Men var i sin tid eid av Tappy Wright, en relativt kjent skikkelse. Bare det er jo ganske kult, men jeg har dokumentasjon på at Jimi Hendrix har lånt/spilt på denne! Han lånte den av Tappy (som var Jimi`s road manager). Første gang jeg har spilt på en gitar som Jimi har spilt på iallfall :)

10723121_10154694467845363_60500454_n.jp

Edited by MAa
 • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Ja, helt rå begge to, men rent spillemessig så foretrekker jeg såvidt min `64. Den har litt feitere hals, og pickup`ene har litt mer output (på en god måte).

Har sett flere bilder med Jimi og en custom farge Jag, men ingen med en sunburst ennå.

Det var en som nevnte at det var et bilde med Jimi og en sunburst Jag i ei eller anna bok, så hadde jo vært skikkelig fett hvis det tilfeldgvis var denne. Skal prøve å oppdrive dette bildet.

Link to comment
Share on other sites

Hvis jeg ikke husker feil så var det i `64 Fender begynte med "staggered" pickup`er på Jaguarene. Så det er vintage korrekt hvis de er flate på din :)

Mastery broen funker veldig fint, selv om jeg ikke er helt enig med meg selv om jeg syns det er verdt det høye prisen. Det stod en gammal Mustang bro på den før, og det funka vel så bra. Med det som Mastery`en tilfører, etter mitt syn, det er at gitaren føles tightere på et vis og det den har fått litt mer sustain. Hvorfor den ikke ikke den liner skikkelig opp med strengene på din vet jeg dessverre ikke.

Neck pickup`en her er en av mine all-time favoritter, låter utrolig stort og varmt. Her er en demo jeg spilte inn for litt siden.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Tja... 2000 - 2500,- kanskje?
  • Hei, Har ikke noe kjennskap til gitarer, men kan noen hjelpe meg med å si noe om hva jeg kan selge denne gitaren for? Mvh Stian
  • Funker bra. Ingen problem med den. Gratis en bag. Ring : 98473994 Pris 2000kr Yamaha Dreadnought Cutaway elektroakustiske gitar. Solid Gran topp. Nato ryggen og sidene. Yamaha Piezo Pickup med 3 Band EQ FGX720SC er den elektroakustiske versjonen av FG720S, og kombinerer klassiske FG-stil med moderne elektronikk for en utmerket kombinasjon av tradisjonelle utseende og opp til minutt ytelsen. FGX720SC har en dreadnought stil kropp med en solid Sitka gran topp og Nato rygg og sider som gir det en velbalansert tone med en sterk mellomnivå. Selve cutaway tilbyr enkel tilgang til høyere frets på gitar mens FGX720SC er også utstyrt med en piezo pickup og Yamaha Custom forforsterker for en nøyaktig, kontrollerbar akustiske lyden Pickup System Kontrollerer for den under broen er montert piezo pickup montert på instrumentets side for optimal tilgang. Batterirommet er også plassert på siden av nakken, å gi enkelt bytte. Preamp systemet Enveis system inkluderer en 3-fret equalizer med justerbar mellomtone frekvens kontroll og master volum.
  • Høres helt sykt ut. Men takk for infoen. Ser jeg har litt lesning å gjøre nå.    Ha en fin kveld videre. 😊
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.