Web Analytics
Jump to content

Jaguarer


MAa
 Share

Recommended Posts

Apropos gitarer med sjel. Her er et par kule Jaguarer.

Den til høyre er min ihjelspilte `64, men den ser faktisk forholdsvis clean ut på bildet. Skal få lagt ut litt flere detaljerte bilder.

Men den til venstre har en kul historie, det er en `65. Jeg har den bare på lån for å gå gjennom den. Men var i sin tid eid av Tappy Wright, en relativt kjent skikkelse. Bare det er jo ganske kult, men jeg har dokumentasjon på at Jimi Hendrix har lånt/spilt på denne! Han lånte den av Tappy (som var Jimi`s road manager). Første gang jeg har spilt på en gitar som Jimi har spilt på iallfall :)

10723121_10154694467845363_60500454_n.jp

Edited by MAa
 • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Ja, helt rå begge to, men rent spillemessig så foretrekker jeg såvidt min `64. Den har litt feitere hals, og pickup`ene har litt mer output (på en god måte).

Har sett flere bilder med Jimi og en custom farge Jag, men ingen med en sunburst ennå.

Det var en som nevnte at det var et bilde med Jimi og en sunburst Jag i ei eller anna bok, så hadde jo vært skikkelig fett hvis det tilfeldgvis var denne. Skal prøve å oppdrive dette bildet.

Link to comment
Share on other sites

Hvis jeg ikke husker feil så var det i `64 Fender begynte med "staggered" pickup`er på Jaguarene. Så det er vintage korrekt hvis de er flate på din :)

Mastery broen funker veldig fint, selv om jeg ikke er helt enig med meg selv om jeg syns det er verdt det høye prisen. Det stod en gammal Mustang bro på den før, og det funka vel så bra. Med det som Mastery`en tilfører, etter mitt syn, det er at gitaren føles tightere på et vis og det den har fått litt mer sustain. Hvorfor den ikke ikke den liner skikkelig opp med strengene på din vet jeg dessverre ikke.

Neck pickup`en her er en av mine all-time favoritter, låter utrolig stort og varmt. Her er en demo jeg spilte inn for litt siden.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.


 • Siste aktive tråder

  • Å selge gamle gitarer kan være god butikk det, men det forutsetter jo at man faktisk får betalt... 😔
  • Tok den i fresen, med binding fresestålet. Gikk som hakka møkk.
  • Veldig fint med trebinding! Hvordan fikk du ABSen av uten å skade treet?
  • I dag: tok av igjen abs binding, og limte på trebinding. Fordi; limet som jeg sikkert var for generøs med hadde lagt seg inn i sporet for bånd enkelte plasser. Fikk det ikke ut på en god måte, prøvde med varme på en tynn sondeog pirke det ut, , men usikkert på resultatet. Dessuten var der en glippe i underkakant binding ,  tror den hadde bydd på trøbbel senere.  Tok av igjen som sagt, tensket opp med sagbladet på fret-sagen og limte på med trelim igjen.  Tror jeg er fornøyd nå. Dessuten vakrere med treverk synes jeg.. 
  • Har ikke prøvd flere steder enn dette foreløpig. Kan legge til at jeg kjøpte gitaren i i 97/98`ish, men at den ble stadig mindre brukt etter at jeg ble pappa i 2001. Nr 2 kom i 2003, og kofferten med gitaren ble bare liggende til frustrasjon. Mener jeg har video av ungene som lekte med gitaren mens den lå i kassa et sted....uansett ble den besluttet solgt siden trelast virket mer fornuftig enn en gammel gitar akkurat da. Selvfølgelig en dårlig vurdering, og det endte jo ikke helt bra heller.  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.