Web Analytics
Jump to content

telrad tr-12


Jahnruud
 Share

Recommended Posts

Hei,

Jeg har kjøpt en telrad tr-12, og den har ikke høyttaler, og jeg må lage til et strømuttak. Det jeg lurer på er om det er det eneste som må gjøres for å gjøre den spillbar. Eller er det noe mer?

Edited by Jahnruud
Link to comment
Share on other sites

Det ser ut som det mangler en sikring i en av holderene?

Jeg får opp et lite rødt flagg når strømledningen er kuttet og sikring mangler. Det kan være gjort fordi det er en feil med forsterkeren så ingen skal plugge den i..

Ville nok først fyrt denne opp i kontrollerte former på en variac eller med en "light bulb limiter".

Ellers ser den jo kul ut :-D

Link to comment
Share on other sites

Vel, det er ikke helt enkelt å si bare ut fra bildene og uten koblingsskjema... Så, nei, det er ingen garanti for at det er alt du må fikse for å få den opp og gå på en trygg måte. Jeg har aldri sett/tatt i en telrad.

Elektrolyttkondensatorene kan være verdt å ta en kikk på også.

Forresten, den nederste av de tre elektrolyttene på bildet stusser jeg litt på. Den står litt skakt og rart. Og ser ut som den har et sort merke på toppen som kan være resten av et bein eller No lekasje eller noe.

Link to comment
Share on other sites

Personlig ville jeg nok fokusert på den kretsen som er der i første omgang. En nyttig øvelse kan være å trace kretsen og tegne ditt eget koblingsskjema over de komponentene som er der. (jeg vet ikke helt hvilken bakgrunn/utgangspunkt du har med elektronikk.)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Sånn ble dette så langt:
  • Og laget cavity-cover av valnøtt til baksiden. Dette skal selvfølgelig pusses til flukt med kroppen
  • Nå er halslomme, humbucker- og kontroll-hulrom frest. Halslommen går helt mot neck humbucker. Dette fordi jeg skal få vinkel korrekt når jeg skal bore fra neck humbucker til kontroll-hulrom. Jeg boret direkte fra HB til kontroll for begge HBs slik at man slipper å ta ut bridge-buckern for å ta ut neck-bucker etc. 
  • David, størrelse betyr ingenting,......🙄 😁,
  • Jeg vil bruke dette gripbrettet hvis jeg får det til, så kan jeg spare det som jeg bestilte til et fremtidig prosjekt istedenfor. Etter binding er ferdig så skal jeg borre ut og lime inlays, også de små  på siden... artig når jeg klarer å la være med fuckups. Har tidligere brukt mye tid på å rette opp og korrigere for diverse feil  ,så langt alt vel på denne. Venter på deler fra gitarist.no, og etpar kjøp på finn. Edit: har veldig stor nytte av disse firkantede aluminiumsrørene, de er helt rette, har skarpe hjørner, veier lite . Jeg  bruker de til planering av treverk, til å frese beine kanter langs, og nå til å lime bindingen, jeg lot gripbrettet ligge litt innafor kanten sånn at bindingen blir liggende flush med underkanten av gripbrettet. Satt på en stripe maskeringstape for å ikke lime gripbrettet fast i aluminiumet. De klypene er også hendige til diverse ting. Liming f eks, istedenfor tvinger. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.