Web Analytics
Jump to content

DV Mark Jazz 12


tronni
 Share

Recommended Posts

Prøvde denne lille komboen på 4sound her om dagen. Transistor amp på 45w, 12" element med enkel EQ og digital reverb og ingen gain. Ikke akkurat suksess oppskrift. Derfor var jeg ekstra imponert over lydkvaliteten, instant GAS. I tillegg er dette den letteste ampen av denne størrelse jeg noengang har vært borti. Om noen ser denne i butikk engang, så i det minste prøv å løft den, garanterer du blir overrasket.

Andre som har eller har prøvd denne, og kan gi meg et godt argument for ikke å kjøpe den? :)

DV_Jazz_12.jpg

Edited by tronni
Link to comment
Share on other sites

~5200,- mener jeg å huske.

Vekten gjør meg enda forundret. Her er en sammenligning for å sette det litt i perspektiv:

'DV Mark jazz 12' er 60,5% større enn 'Roland cube 30', men veien 7,5% mindre.

Edited by tronni
Link to comment
Share on other sites

Tja. for noen er looks viktigere enn lyd. Greit det.
Det er ikke noe som jeg er så opptatt av.

Denne boksen ser absolutt smart ut. Jeg har en basskasse selv, med neodym- elementer som er så lett at den bør tjores fast. Hvis ikke, spaserer den rundt på gulvet. Ikke så smart det, men den er veldig lett å frakte på.

Link to comment
Share on other sites

Hæ???? Du hakke gitt 5200,- for det greiene der?

Da må vekt telle alt! Begynn med å "lempe jern" og spis proteiner og anabole steroider, så kan du i det minste bære en Peavey Classic 30 som koster mindre (brukt). ;)

Ok, fra useriøsitet til litt mer ryddighet: Ser fin ut, men jeg synes det virker som det er få muligheter for tweaking (skru lyder) på den, da den etter hva jeg kan se har kun tonekontroller, master og reverbknapp? Men dersom den låter fint, kan jo pedaler løse mye, hvis den takler det. Hvor mange Watt gir den? Det er jo litt viktig at den gir litt, siden det er en transistor amp. Hadde vært moro om det er ei krutt-tønne som ikke veier noe :)

Men det er nå et lite snev (nei!, ikke lite) av sannhet at jeg blir skeptisk til at det ikke står Fender på. Nå har ikke alle mine amper Fender-logo, men det er faktisk fordi jeg har fått de andre bortsett fra Cassic 30´en. Må nok skjerpe meg der, og ha mer åpent sinn!

Link to comment
Share on other sites

Lykke til å finne peavey classic 30 ny til mindre enn 6000,- i norge idag. (For de som ikke har fått med seg endringene: Prisen er skutt i himmels siden den kostet 4495,- for to år siden. Butikkene har de rundt 7000,- idag).

Hank: dette er ikke en røramp og er heller ikke ment å låte som en. Om du hadde lest første innlegg litt bedre hadde du fått med deg at den er på 45w. Da tenker kanskje du ditt, så jeg sier bare: prøv den selv med volum halvveis opp.

Dessuten... skal du først sammenligne med røramp så i det minste ta et eksempel som låter bra. C30 solgt de siste ti år er udugelig.

:)

Edited by tronni
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
  • Siste aktive tråder

  • http://www.BILDELERstore.co.no

  • Støtt driften av GitarNorge


  • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.