Web Analytics
Jump to content

Zeus Guitars


Birk
 Share

Recommended Posts

Dessverre har jeg ingen erfaring, men denne påstanden fra selger "Zeus gitarer tilfredstiller en høy kvalitet som kun er tilgjengelig på mye dyrere merker" gjør at jeg ville snudd i døren. Her påstår de at de ikke bare er gode på pris/kvalitet, de sier de er best i verden :-/

Link to comment
Share on other sites

Ok, så du har faktisk prøvd disse modellene så du vet hva du snakker om, eller er det sedvanlig forumsynsing uten faktisk og faktabasert kunnskap?

Jeg har vært borti duden som importerer disse gitarene, og jeg har ingen problemer med å stå for ovennevnte uttalelse.

Dette er no-name gitarer som produseres i Kina i bøtter og spann, hvor «egen» logo klaskes på i etterkant, - hovedpoenget er neppe å levere dritgode gitarer til folket for en rimelig penge.

Selger må gjerne kalle dette for knallgode gitarer, de blir ikke det av den grunn, for å si det sånn! Man kan selvsagt ha utrolig flaks og få et godt eksemplar, de fins sikkert innimellom. Men skal man ha lavprisgitar så har man mer igjen ved å handle på Europris eller Nille, etter min mening.

Link to comment
Share on other sites

Ok. Det at du "har vært borti duden som importerer disse" sier meg ikke så mye annet enn at du muligens har hatt en dårlig handel med vedkommende. Poenget var: har du prøvd noen av modellene?

Nei, jeg har ikke prøvd gitarene som har «Zeus» på headstocken. Men jeg har prøvd «søstermerket» «Linus» i flere varianter (fra samme fabrikk), og det var mildt sagt en sær opplevelse, uten unntak. Gjennomgående besto disse gitarene av kjip hardware, billig elektronikk (med sjokkerende dårlige loddinger i enkelte eksemplarer) og en byggkvalitet/QC som var under pari (og nå er jeg grei).

Det er greit at dette kanskje fremstår som forumsynsing, det får så være, jeg skal selvsagt spise ordene mine om noen prøver ut «Zeus Guitars» og finner at kvaliteten er så uovertruffen som annonseteksten hevder.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Similar Content

  • By Enur
   Det viser seg at det finnes to ulike varianter av Ampeg reverberocket reissue. De første to årene ble det brukt El 34 i kraftforsterkerdelen, mens de senere variantene hadde 6L6. Da jeg skulle skifte rørene, fant jeg El34 rør i forsterkeren. I manualen jeg fant på nettet i pdf-format sto det at den benyttet 6L6.http://www.ampeg.com/pdf/R-12R.PDF
   Dette gjorde meg usikker. Jeg visste ennå ikke at den tidlige versjonen hadde brukt El34, så jeg trodde at den forrige eieren hadde benyttet feil rør. Jeg gikk derfor til anskaffelse av 6L6-rør, med tanke på rørskiftet. Når det nå viser seg at min versjon sannsynligvis er bygd for El34, så lurer jeg på om noen har noen tanker om det å bruke de nyanskaffede 6L6-røra likevel. Etter som jeg forstår ut i fra ting jeg har lest andre steder, ser det ut som at dette er mulig, men at det krever biasjustering. Har noen erfaring med dette? Hva slags endringer i lyden kan jeg regne med?
  • By Seb
   Heisann. Vurderer å skaffe meg boss me 25. Grunnen er at jeg trenger et lite men bra multieffektbrett (har boss gt 8 men blir for stort til å drasse på når jeg skal på skolen sammen med datasekk, gymbag, gitar og en boss gt bag, går på musikklinja.)
   Vet at me 70 koster bare en tusenlapp mer, men slik som jeg ser det er det samme effekter på begge to, og det er større. Boss me 25 kan jeg legge i ytterrommet i gigbaggen eller ha i datasekken, altså mye lettere å få med seg for en travel musiker.
   Så spørsmålene er: Har noen erfaringer med dette brettet? Og kan flere effekter brukes samtidig? (finner ikke svar på dette på nettet)
 • Siste aktive tråder

  • David, størrelse betyr ingenting,......🙄 😁,
  • Jeg vil bruke dette gripbrettet hvis jeg får det til, så kan jeg spare det som jeg bestilte til et fremtidig prosjekt istedenfor. Etter binding er ferdig så skal jeg borre ut og lime inlays, også de små  på siden... artig når jeg klarer å la være med fuckups. Har tidligere brukt mye tid på å rette opp og korrigere for diverse feil  ,så langt alt vel på denne. Venter på deler fra gitarist.no, og etpar kjøp på finn. Edit: har veldig stor nytte av disse firkantede aluminiumsrørene, de er helt rette, har skarpe hjørner, veier lite . Jeg  bruker de til planering av treverk, til å frese beine kanter langs, og nå til å lime bindingen, jeg lot gripbrettet ligge litt innafor kanten sånn at bindingen blir liggende flush med underkanten av gripbrettet. Satt på en stripe maskeringstape for å ikke lime gripbrettet fast i aluminiumet. De klypene er også hendige til diverse ting. Liming f eks, istedenfor tvinger. 
  • Binding på gripbrett.
  • Kjøpes fra StewMac, limes med polyeuretan-lim. Jeg bruker Titebond sine lim til alt, trelim, superlim og poly
  • Photoshoot med dette beistet ved "Sverd i fjell", flott søndagsmorgen må jeg si... 🙂  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.