Web Analytics
Jump to content

Volum/wah-pedal


toralfsan
 Share

Recommended Posts

Nå begynner jeg å komme i mål med pedalene (se bilde). Jeg har nå det jeg trenger for en stund, med ett unntak: på brettet kan jeg gjøre plass til én kombinert volum-/wah-pedal.

Er det noen som har erfaring med disse kombinasjonene? Hva funker bra og hva bør man holde seg unna?

post-8009-0-04144800-1412342846_thumb.jp

Link to comment
Share on other sites

 • 8 months later...

Morley er bra, men det er ikke alle som liker wah-lyden i dem. Solid kvalitet og ingen pot som støyer. Det eneste jeg ikke liker så godt er at fotbryteren sitter litt inneklemt og kan være litt tricky å treffe i kampens hete.

morley-wahvol-041005.jpg

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Similar Content

  • By Carlsenth
   Har en gammel ibanez blubber wah pedal som jeg ønsker å få i orden. Noen av loddepunktene var litt ymse, og kablene var gamle og gående med vissen kopper på innsiden.. Har renset alt, loddet om kjipe punkter og skiftet ut alt av kabler, however, potmeteret er gåent, man hører at det har vert med en stund og er veldig slitt på innsiden. Masse støy når man...waher.... med andre ord.
   Har sett litt på potmeteret og ser at det er 250k. Har sett rundt på mine trofaste sider, og legger merke til at det finnes heller lite 250 k potmetere til wah pedaler. Noen grunner til det?
   Spørsmål nr.2: Kan jeg bruke et potmeter med annen verdi på en eller annen finurlig måte? Eller må jeg finne et 250k
   Nå er det ikke det at jeg har lett veldig mye, og det dukker sikkert opp noen på ebay, reagerte bare på at ingen av sidene jeg pleier å handle fra hadde slike.
   Legger med et bilde, det er ikke samme potmeter, men det er festet på samme måte, og resten av pedalen er identisk. Kan nok hende at den på bilde eller min har et u-orginalt potmeter...

  • By Arachno
   Heisan, folkens. Var i studio her om dagen, skulle legge på no' gitarsolo-greier da det plutselig kom en masse støy ut av ampen (uten at jeg spilte), fant etterhvert ut at det var wah-pedalen som forårsaket dette. Første gangen det skjedde, trodde jeg at det kom fra mobilen, at jeg fikk inn en tekstmelding, eller at noen prøvde å ringe meg.. Men mobilen var avslått. Det virker som om denne pedalen tar inn signaler fra et eller annet. Er dette vanlig? Og er det i tilfelle noe man kan gjøre med det, bortsett fra å hive den helsikes pedalen i søpla? Pedalen er en tre år gammel RMC Wizard.
 • Siste aktive tråder

  • Bruker du en sånn fret bibb tang på enden av båndet for å klippe av tangen eller har du egen patent? Det ser så bra ut dette, flott treverk🙂
  • ok. lykke til videre med prosjektet.
  • Tusen takk! Gripbrettet er slipt til 9,5 " radius... eller det var ihvertfall meningen.  Bruker en sånn slipekloss med radius, har bare 9.5 . Merker at det alltid blir slipt mest på midten, og slig at det blir buet, og prøver å rette dette ved å slipe mer på endene.  Hadde vært mye bedre med en lang klosse. ser vel flatt ut på bildet bare. Binding er surnet bjørk, som jeg også brukte på den forrige halsen. Har hørt om stabilisert tre, men aldri prøvd det nei. 
  • flott arbeid. gripebrettet ser nesten helt flatt ut for meg. er det bare bildene, eller er det flatt? helt enig. lønn er nydelig som binding. tipper bjørk også hadde vært flott. så forresten på en knivside her om dagen at det finnes noe som heter "stabilisert tre". skal visstnok være treverk som er mettet med en slags epoxysubstans. vet dere om slikt blir brukt på fingerbrett?
  • Deilig når det nærmer seg med slipingen. Tidskonsum.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.