Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Dingwall ng-2


Anbefalte innlegg

Jeg har nå bestilt meg en Dingwall ng-2 fra basscentral.com! :D

Dette er da signaturmodellen fra Nolly av bandet Periphery. Laget med dingwall sine fanned frets der H-strengen strekker en 37"skala til G-strengen på en standard 34". To humbuckere i typisk musicman stingray posisjon med en preamp laget av darkglass electronics som spesielt er kjent for sine overdrive-pedaler. Jeg er ikke helt sikker på hva som er hva på preampen, men regner med at det er master volum,pan,bass,mids og treble. Nolly forteller at han og darkglass brukte lang tid på å finne den rette mid-frekvensen som virkelig gjør bassen tight og fruity som han sier :)

Jeg får ikke bassen før i mars, men måtte poste likevel! Basscentral skulle ha 1600$ for bassen, noe som absolutt er økonomisk tilskrekkelig for oss som spiller litt seriøst! Blir spennende

post-11375-0-40012700-1411045264_thumb.p

 • Liker 1
Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skal lage en detaljert reveiw ja! Og en video :D

Angående lengden så tror jeg det skal gå fint. Har ikke spesielt store mannehender, men spiller på 35" skala nå og det funker helt fint. Jeg tror ikke den 37"skala H-strengen vil føles særlig lengre ettersom bridgen også er satt opp skrått. Strengen vil "starte" lengre bak på selve kroppen

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Siste aktive tråder

  • Herlig lesing! Første ordentlige gitaren min var en Fender Stratocaster (dog med HH-oppsett), ellers har jeg oftest spilt på superstrater og V/RR-gitarer. Jeg blir fort lei av de klassiske gitarene, spesielt Stratocaster, Telecaster og Les Paul. Stratocaster er alltid spiselig, men jeg kunne aldri i verden ha tenkt meg en Tele eller en LP. Ja til mer mangfold. Også ja til at folk skal få spille på hva de vil, da, men det gjør ikke gitarforum noe mer spennende.  
  • Ja takk til begge deler. Har både Les Paul, telecaster - kunne tenkt meg en Dean ML ved siden av. Har egentlig fokusert mer på spillbarhet og det jeg liker å spille på, fremfor utseende og pris. Det er ikke alltid de fineste og dyreste gitarene får så mye spilletid, men av og til er det slik likevel. 
  • Jah, jeg har vært opphengt i LP, tele og SG (egentlig Gibson generelt) siden ung alder. Men etter fire LP’er, tre teler og fem SGer uten å bli 100% fornøyd, falt brikkene på plass da jeg kjøpte det jeg frem til da, syntes var den stusseligste gitarmodellen; en strat.    Nå har jeg slått meg til ro med fire-fem stratter. Det er dét som funker best for meg.     
  • Jaggu ble det både lyd og lys i boksen! Da må det handles inn nye tupper til loddebolten, for den jeg har nå er helt oppspist. Noen tips der for å bevare den? Neste for tur er klon klonen. 
  • Jeg tror du må ha fått covid. Liker du ikke tele’r så har du mistet smaken😂.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.