Web Analytics
Jump to content

Dingwall ng-2


simenandreas

Recommended Posts

Jeg har nå bestilt meg en Dingwall ng-2 fra basscentral.com! :D

Dette er da signaturmodellen fra Nolly av bandet Periphery. Laget med dingwall sine fanned frets der H-strengen strekker en 37"skala til G-strengen på en standard 34". To humbuckere i typisk musicman stingray posisjon med en preamp laget av darkglass electronics som spesielt er kjent for sine overdrive-pedaler. Jeg er ikke helt sikker på hva som er hva på preampen, men regner med at det er master volum,pan,bass,mids og treble. Nolly forteller at han og darkglass brukte lang tid på å finne den rette mid-frekvensen som virkelig gjør bassen tight og fruity som han sier :)

Jeg får ikke bassen før i mars, men måtte poste likevel! Basscentral skulle ha 1600$ for bassen, noe som absolutt er økonomisk tilskrekkelig for oss som spiller litt seriøst! Blir spennende

post-11375-0-40012700-1411045264_thumb.p

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Skal lage en detaljert reveiw ja! Og en video :D

Angående lengden så tror jeg det skal gå fint. Har ikke spesielt store mannehender, men spiller på 35" skala nå og det funker helt fint. Jeg tror ikke den 37"skala H-strengen vil føles særlig lengre ettersom bridgen også er satt opp skrått. Strengen vil "starte" lengre bak på selve kroppen

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.