Web Analytics
Jump to content

Hvilken patchkabel er dette, og hvor kan jeg få tak i dem?


Eivind August
 Share

Recommended Posts

2014918_IMAG0633.jpg

Når jeg har kjøpt pedaler fra PGS pleier de å legge ved et par slike gratis. Men finner dem ikke på nettsiden deres, så lurer på hvilken fabrikant det er, og hvor jeg kan få tak i flere. Skulle hatt et par-tre til. Evt. noen som har et par liggende?

Disclaimer: Dette er nok ikke de beste kablene eller noe, men for meg gjør de nytten, tar liten plass og er fleksible.

Link to comment
Share on other sites

Jepp, men de der er vel dobbelt så lange? Det kjekke med den på bildet er at den passer perfekt i oppsettet mitt, slik at det ikke blir overflødig ledningsrot.

Har forøvrig sendt en mail til PGS, så får vi se om de kan avse et par.

Finnes hundrevis av billige patchkabler på ebay i forskjellige lengder..

Link to comment
Share on other sites

Joda, jeg kunne jo bare kjøpt masse random kabler og sagt meg fornøyd, men ocd'en i meg vil at det skal være like kabler. Jeg har jo litt forskjellige kabler liggende som jeg bruker per dags dato, hadde bare vært ekstra sexy med mer symmetri.

Castor: Var det jeg håpet på, da får jeg ta en runde rundt og se om jeg finner noen (såfremt ingen har et par de har lyst til å selge meg for en symbolsk sum).

Link to comment
Share on other sites

Woop woop! http://evenstadmusikk.no/index.php?main_page=product_info&cPath=326_327&products_id=19092

Da vil jeg forøvrig anbefale disse. Har prøvd meg på fancy kabler fra Lava osv., men merker ærlig talt ingen forskjell på såpass korte patchkabler på et brett med buffer.

EDIT: Da har jeg bestilt noen, så tråden kan forsåvidt stenges.

Edited by Eivind August
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Jeg oppbevarer mine heltregitarer (archtop og kasse) nesten uten unntak i gitarkassene. Rommet jeg oppbevarer gitarene i har «bedre» (for gitarer om ikke annet) luft enn resten av huset, men jeg har et hygrometer for å følge med på fuktighet og temperatur. Så langt har det stort sett vært innafor i rommet (35-60% fuktighet). I enkelte perioder om vinteren har jeg satt inn en bolle med vann for å tilføre fuktighet. Det funker, men jeg skal vurdere å anskaffe en liten luftfukter.
  • Brum brum. Neida, skaff deg et hygrometer (hundrelapp eller to), så følger du med utover vinteren. Ingen grunn til å fukte lufta så lenge du har inneklima innafor "normalen". Men absolutt lurt å ha forholdsregler: Jeg har en heltre granlokk Ayers stålstrenger som ikke greide seg gjennom den tørreste og kaldeste vinteren i trøndelag på lenge (10-12 år siden?) uten betydelige sprekker i lokket. Den hang på veggen i stua, og jeg hadde ikke begrep om luftfuktighet da. Den låter og spiller nydelig, så det er foreløpig kun kosmetisk, men så kosta den bare omkring 5000,-, så ikke noe stort tap. Ellers, hvorere du borhena? Innland/kyst/fjell? Har litt å si.
  • Takker!  Hvor mye legger dere i luftfuktighet og slikt for kassegitarer? Fikk med en pakke d'addario humipak, men tenkte det er lurest å vente til vinteren med å poppe den? Gitaren kommer til å ligge i kassen når den ikke er i bruk. Er første heltre kassegitar jeg eier, so bear with me
  • Takk, ingen ``blemmer`` så langt. Kroppen er av et treslag kalt silkwood, lett i vekt og lett å arbeide med, fresen  kutter som i smør. Kjøpte det av Roy Bang i RB Guitars . Teak i halsen derimot, chipper lett og her må man være forsiktig, forrige gang slo det ut en feit flis på hjørnet av headstock, da jeg kom for brått inn mot fresestålet. trodde det var kjørt der ,men den lot seg fint lime på plass, og umulig å se nå. Men jeg synes det passer bra i hals. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.